Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szuflerkaa

Jak zrozumiec takie zachowanie faceta.WAZNE

Polecane posty

Gość szuflerkaa

Nie jestesmy para.Znajomosc z neta.1 dnia pisze sms odzywa sie na gg.A a 2 dzien olewka.Wsytarczy ze nie odezwe 1 czy 2 di.To ciagle pisze.A jak sie odezwe na2 dzie olewa. Tak jak dzis napisal z rana sms.Nie odpisalam bo zapomnialam. Byl niedawno na gg nic nie napisal i poszedl( byc moze jest na ukrytym.).W co on pogrywa??/// Ktos mi wytlumaczy takie zachowanie faceta.?

Gość ojojojojoj
gra w kotka i myszke .Jak lubiszta gre to graj dalej. Jak lubisz jasne sytuacje, tu takiej nie znajdziesz :-)

Gość szuflerkaa
Zaczyna mnie to denerowawac.

Gość katija896729
Jak Cię denerwuje to kończ znajomość. Ja kilku facetów poznałam w necie, ale nikt gierek nie stosował. :o

Gość szuflerkaa
Co mam mu powiedziec.Czy poprosatu olac bez slowa.

Gość DiscoDiva
też poznałam paru takich w necie :P dobrzy są nie ma co hahaha o właśnie przyszedł jeden mój ;) zobaczymy czy coś napisze hahaha tak, pogrywają sobie, sprawdzają chyba, czy będziemy za nimi latać czy ich zlejemy, a potem będą gadać kumplom przy piwie, jakie to jesteśmy pojebane :D ja swojego jeszcze dziś wieczór zlewam, jak się nie odezwie. pisałam do niego rano, więcej nie mam zamiaru się w to bawić

Gość katija896729
Mówić mu coś? Żarty stroisz? Kamień w wodę i tyle.

Gość szuflerkaa
Ja go zlewam. Ja mojemu nie odpisuje na sms. Czasami udaje ze mnie nie ma na gg.

Gość szuflerkaa
Wtrzymalam tylko 3 dni bez odzywania sie do niego.Xala sbote niedziele i dopiero wczoraj wieczrem sie odezwal to pogadalam z nim.

Gość szuflerkaa
Jak mnie nie ma to zostawia takie lakoniczne wiadomosci "weszłem na chwile ale ciebie nie ma, pech "

Gość M a r i n a
Autorko, to jest typowa gierka manipulanta. On takim zachowaniem probuje Cie od siebie uzaleznic. To jest niepowazny facet. ktory bawi sie cudzym kosztem. Olej go po maksie, bo w przeciwnym wypadku bedziesz miala z tego tylko nieprzyjemnosci i niepotrzebnie bedziesz cierpiec. Wiem, co pisze. Kiedys bylam naiwna i wierzylam, ze takiemu jednemu na mnie zalezy. Ludzilam sie do ostatniej chwili. I wiesz co sie okazalo? On mial na boku kilka panienek, z ktorymi flirtowal w ten sam sposob. Nie daj sie, tylko go kopnij w 4 litery i nie zawracaj sobie glowy!

Gość szuflerkaa
Wiem musze tak zrobic.Troszke mnie od siebie uzaleznil bo piszemy ze soba juz ok.3 miesiace.

Gość gfhjjkioui
A może on chce zebyś to Ty za nim się uganiała. Czekał na to a gdy się nie doczekał to znowu daje znaći a potem znów czeka aż to Ty sie odezwiesz itd. Chłoptaś chce byś to Ty za nim latała.

Gość szuflerkaa
i co to mu da?A tym badziej nie dazy do spotkania.

Gość jeszcze raz ziom
nikt nie wiedział tak?

Gość sister dobra rada
"weszlem" :D ahaha, z kim wy sie zadajecie

Gość szuflerkaa
Napisal ale znow go nie ma.Maskara.Co za koles.

Gość sdfghjmk,
up