Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednaaaaaaaaaaaaa

ex dziewczyna mojego faceta jest brzydka!

Polecane posty

upupupuup

stwierdzilam ze moze lepiej poczekam na jakas klotnie i wtedy jak zwnou zacznie sie gadka o bylych to powiem, dobra pokazuj mi jej zdjecie, a jak nie to sama znajde. i wtedy mu pokaze.musze to zrobic bo nie da mi to spokoju.

upupupupupupupupupupup

może tak mówi, bo nie chce przyznać, ze ona urodą nie grzeszy a Ty się nakręcasz. Co ma powiedzieć, że z maszkarą się spotykał?

Gość a co nas to obchodzi
Ale żałosny temat. Nie raz widzę po takich portalach jak nasza klasa, że ludzie wypadają na zdjęciach czasem zupełnie inaczej niż na żywo, paszczaki wyćwiczą dobre ujęcie i wstawią ładne foto a niektóre naprawdę ładne kobiety na zdjęciach wyglądają jak monstra. Moja mama tak ma. Piękna kobieta, nawet ładniejsza ode mnie a na zdjęciach wygląda jak swoje mroczne alter ego... Więc autorko głupia jesteś jak but..... 💤

Gość widocznie jemu sie podobała
i tyle, dla niego mogla byc piekna a dla sasaida maszkara z koszmarów.

Gość wasedfghj
ustaw mu jej fote na tapecie na pulpicie

Gość co to za paskuda ta z foty????

Gość okropna to dziewucha
Nie masz sie czym przejmowac...

nk

Gość sergio da silva rerum
W moim najgłębszym przekonaniu kobieta ukazana na zdjęciu jest nie tylko piękna ale i z jej wdzięcznej pozy i filuternie przymrużonych oczu, wyczytuję, że jest demonem seksu i nie jedną porcję spermy połknęła :classic_cool:

Gość Alaska, przystanek
jezu, czerwona bluzka, błękitne dżinsy i fioletowe buty.

Gość bardziej niż czerń
...i to spojrzenie :classic_cool:

Gość pastafarianka reaktywacja
skoro on wychwala swoją byłą to heloł, coś tu jest nie halo! to ciebie powinien tak komplementować a nie ją, czyż nie?

Gość hehehe moj tez tak mowil
moj facet tez kiedys duzo opowiadal o swojej eks, ze jest tak pociagajaca, ze zaden facet by sie jej nie oparl, ze kazdy sie za nia ugania, ktos ciagle proboje ja komus drugiemu odbic. ale traktowalam to z przymrozeniem oka, bo kiedys pokazal mi jej zdjecie, i z tego co zapamietalam, to jezeliby kobiety podzielic na ladne i brzydkie, to ona zdecydowanie byla w tej drugiej grupie, i to bardzo na dole....ale on dalej swoje. Az kiedys trafilam na jej profil w necie, i ta laska jest naprawde nieatrakcyjna zupelnie. Nie ma w jej wygladzie nic, na co by mozna bylo zwrocic uwage i sie zachwycic. Jedynym jej atutem sa wieeeeelkie cycki, ale jest otyla bardzo, to i cycki ma duze. Kiedys zobaczylam, ze on tez te zdjecia ogladal w necie i zapytalam go czy to ta "pieknosc" o ktorej mi tyle opowiadal. Zrobil chyba najglupsza mine na swiecie. ale racje ma ten, kto juz tu napisal, ze jak sie kogos kocha, to wyglad schodzi na plan dalszy i ja tez wtedy sobie pomyslalam, ze musialabyc naprawde fajna osoba, skoro mimo swojego wygladu zachwycila mojego faceta kiedys.

Gość ltkumryjnhebtgfr
wg mnie ta laska moze byc naprawde ladna tylko zrobila glupia mine i dziwie sie ze umiescila takie zdjecie. twarz ma proporcjonalna, ladne brwi, nos, wszystko ok ale jesli chodzi o gust co do stroju to bez komentarza ;) tragedia

Gość jest tu ktos???

Gość a ja mam pytanie?????
moze teraz z innej beczkio WIEC DLACZEGO NASI FACECI UPIEKSZAJA SWOJE BYŁE?

Gość kurkaff
jeśli to prawdziwe zdjęcie, to dziewczyna raczej ładna, tylko bardzo chuda i dość odważnie ubrana

Gość last weekend
raczej NIEUWAŻNIE ubrana :D

Gość Lawenda27

:D

Gość Znalazlam cos
Teraz jak ktos bedzie niemily to podesle tej lasce link do tego tematu i bedzie wtopa:P

haha :D Ja sobie eks swojego też wyobrażałam niewiadomo jak, dopiero jak znalazłam u niego w kompie zdjęcia z jakiegoś wesela sprzed 2 lat i zobaczyłam jak wyglądała to omal się nie udławiłam ze śmiechu, że miałam jakiekolwiek kompleksy :D No ale mój nigdy nie mówił o niej że piękna czy ładna była, tylko że pierwsza, szczenięca miłość :)

Ujawnianie danych osobowych łączenie ich ze swoimi zdjęciami na dodatek wklejanymi w ilościach hurtowych i opisywanie swojego życia, choćby w wycinkach może zakończyć się tym co dzieje się na tym topicu :D