Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Factorys dance

Dlaczego Polska jest tak beznadziejna

Polecane posty

Gość Factorys dance

i odstaje od cywilizowanch panstw :( In vitro -NIE!! aborcja - NIE!! ale za to palenie w miejscach publicznych -TAK!! (w UE I USA jest zakaz palenia w np.dyskotekach) Nie cerpie tego mojego chorego PANSTWA !!!!

Gość NO PRZECIEŻ
My Wszyscy kochamy Polske :) i będziemy za nią walczyć :D

Gość aziii
Jak Ci się nie podoba to wyjedź

Gość muskatnuss
a co chciałaś się wyskrobać?

Gość Factorys dance
ZielonaWyspa - nie rob tego!!! nie wracaj!!! nie popelnij mojego bledu!!!!! Ja wrocilem z usa i to byl moj najwiekszy blad zycia, serio :( Dobrze, ze mam mozliwosc wrocic bo inaczej bym sie powiesil za jaja :(

Jeśli dla ciebie największym problemem w tym kraju jest to, by móc się zapłodnić in vitro, a potem to wyskrobać bez czucia dymu papierosowego, to chyba tatuś i mamusia ciebie bezstresowo wychowywali. :classic_cool: 🖐️

Gość zjeba beba
mamy spoko klimackimi , zapraszamy , twoja wyłata to bedzoe 984 netto:) welcome

Gość Factorys dance
Dziwne, ze laczycie w jednosc in vitro i aborcje :( Chodzi mi o to, ze Polska zawsze sie wyrozna z tlumu i co z tego ma?! kazdy ma Polske w dupie, nie tylko inne panstwa ale rowniez polacy- obywtele ktorzy wyjezdzaja za granice

Gość jestem klawy gość
prześmiewca dobre to było ale już to widziałem w Family Guy :D

Gość Factorys dance
ZielonaWyspa - w takim razie zycze powodzenia na ojczystej ziemi :) Moze tobie bedzie lepiej, nie kazdy musi byc mna ;)

Gość Factorys dance
984 netto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! obecnie dostaj 2000 zeta i wegetuje :(

Gość Rage Against NWO
Cywilizacja śmierci, czyli m.in. aborcja to niby jest dobra?

Dzieki Irolom nauczylam sie szanowac i nie dawac sobie w kasze dmuchac wiec sobe poradze. Nie "kombinujesz" w pozytywnym tego slowa znaczeniu - nie masz:) Mam dop 21 lat wiec mysle ze sobie poradze :) W kazdym badz razie dziekuję, a moze lepej nie dziekuje by jednak nie zapeszac:) i Wzajemnie :) gdzie kolwiek bedziesz :)

Gość Factorys dance
Mayor of London To ja jeszcze dodam: wjazd do USA tez - NIE! Masz racje Mayor............. ;) Dlatego jak wjezdzam do usa to chowam PL passport :D

Nie... to ty dziwnie łączysz bycie krajem "cywilizowanym" z modnymi tematyki dla pospólstwa kreowanymi przez media jak in vitro, aborcja, czy palenie w miejscach publicznych. Dla normalnych ludzi najważniejsze są sprawy egzystencjalne - czyli żeby mieć co do garnka włożyć, a nie takie pierdoły które i tak w żaden sposób nie wpływają na jakoś życia zdecydowanej większości populacji.

Gość sister dobra rada
legalna i bezpieczna aborcja jest lepsza od nielegalnych skrobanek w watpliwych warunkach bez odpowiedniej opeki medycznej, a na pewno jest lepsza od palenia niemowlat w piecach lub zakopywania ich w ogrodnach, o czym juz nie raz mozna bylo slyszec w polskiej tv.

Gość tusaka polska
druga grecja

Gość sister dobra rada
*ogrodach

Gość Rage Against NWO
Wjazd do USA też nie, bo nie chcą, żeby im się takie cwaniacko-złodziejskie ścierwo pchało do ich kraju. Czyli Polacy, którzy mają w dupie swój ojczysty kraj, za który życie oddawali ich prapradziadkowie, w pogoni za pieniędzmi i luksusami są gotowi spieprzyć stąd zamiast poprawiać tutejsze życie.

Gość Factorys dance
Nie dziekuj zielona wyspo :) uda ci sie, zobaczysz :) i pozdrow ode mnie wyspe zielona :D spedzilem tam cale 4 lata ;)