Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Factorys dance

Dlaczego Polska jest tak beznadziejna

Polecane posty

Gość Factorys dance
Tajemnica panstwowa :) Die Zunge ist die bersetzerin des Herzens....

o fucker--cieciu jest jeszcze jedna obcja...i a moje pytanie mialo konkretny cel

Mayor.....albo mnie z kims mylisz albo byly to zarty:D duzo ludzi tutaj wie ze nie jestem malolat:D

Ja juz sie zegnam z Wami ale dodaje temat do ulubioych bo fajnie sie pisze w fajnym towarzystwie. Andrzej -----> 🌼 F. dance ------> 🌼 Dziewczyny ------> 🌼 I dobrej ncy wszystkim. I oczywiscie powodzenia. 🖐️

Gość Factorys dance
Milo bylo :) dobrej nocki Mayor of London i powodzenia :)

Gość Factorys dance
a Ty ... fucker- masz racje na niektore pytanie nie trzeba odpowiadac :D pelno tutaj szpiegow :D

"Andrzej K Max.....gdzie zatoka a gdzie polnocny zachod?? " Na pewno bliżej ta dziura jest niż Anglia:P.A generalnie z Anglii też radzę zmykać-za parę miesiecy też tam ten syf dojdzie:P.Co gorsze nawet do Morza bałtyckiego może:O.

Gość Rage against NWO
O cholera, zauważyłem coś. Fajny temat, bo... posty w nim pisali (w większości) ludzie mieszkający poza Polską...... :o

Ej no weszlam znowu, bo zaraz sie klade spac, a wlasnie obejrzalam film na dvd. Jestem przerazona. Film nosi tytul 'Trade' i jest fantastycznie nagrany. Wystepuja w nim Alicja Bachleda-Curus i Kevin Kline miedzy innymi. O handlu ludzmi. Baaaaaaaaaardzo smutny film. Bardzo smutny i polecam jesli ktos lubi ogladac. Bardzo dobre kino. Mam dvd. Kiedys kupilam i tak sobie lezal, bo myslalam, ze bedzie nie ciekawy. A tu takie cos. Jakby ktos chcial to napiszcie, moge przeslac. No i tematyka filmu tez zwiazana bezposrednio z emigrantami. Jejku, straszne to. :( I to w kazdym kraju sie dzieje. Dobra, wybaczcie, ze tak zjechalam z tematu ale chcialam cos dopisac, a ze obejrzalam ten film to sami wiecie. Dobrej nocki i trzymajcie sie wszyscy! 🖐️

Max Zander, radzisz zmykac z Anglii? No ja z checia bym juz dawno zmykala stad bo tez mam dosyc Anglii, ale z innego powodu niz ten, o ktorym Ty piszesz. Na pewno nie do Polski. A ze na razie nie mam gdzie, no i prace tu mam i dziecko moje do szkoly tu chodzi, to przez jakis czas sie tu zatrzymam. No, chcialam jeszcze poczekac na ten paszport brytyjski.

Myślę ze już w tych okolicach jest:P.Parę miesięcy napisali że stwierdzono skażenie w Kanadzie:P. "age against NWO O cholera, zauważyłem coś. Fajny temat, bo... posty w nim pisali (w większości) ludzie mieszkający poza Polską......" Ale bzdura:P.Ja nie dość że mieszkam w Polsce to jestem nacjonalistą:P. " [zgłoś do usunięcia] Mayor of London Ej no weszlam znowu, bo zaraz sie klade spac, a wlasnie obejrzalam film na dvd. Jestem przerazona. Film nosi tytul 'Trade' i jest fantastycznie nagrany. Wystepuja w nim Alicja Bachleda-Curus i Kevin Kline miedzy innymi. O handlu ludzmi. Baaaaaaaaaardzo smutny film. Bardzo smutny i polecam jesli ktos lubi ogladac. Bardzo dobre kino. Mam dvd. Kiedys kupilam i tak sobie lezal, bo myslalam, ze bedzie nie ciekawy. A tu takie cos. Jakby ktos chcial to napiszcie, moge przeslac. No i tematyka filmu tez zwiazana bezposrednio z emigrantami. Jejku, straszne to. I to w kazdym kraju sie dzieje. Dobra, wybaczcie, ze tak zjechalam z tematu ale chcialam cos dopisac, a ze obejrzalam ten film to sami wiecie. Dobrej nocki i trzymajcie sie wszyscy! " Ta Alicja to badziewna aktorka:P.A tu jest lepszy film: http://www.youtube.com/watch?v=BZPv2CH7XFU :D. " [zgłoś do usunięcia] Mayor of London Max Zander, radzisz zmykac z Anglii? No ja z checia bym juz dawno zmykala stad bo tez mam dosyc Anglii, ale z innego powodu niz ten, o ktorym Ty piszesz. Na pewno nie do Polski. A ze na razie nie mam gdzie, no i prace tu mam i dziecko moje do szkoly tu chodzi, to przez jakis czas sie tu zatrzymam. No, chcialam jeszcze poczekac na ten paszport brytyjski." Jakby w Polsce zarobki wzrosły 3 razy i nie zmieniły się ceny to ciekawe czy nadal byś tak myślała:P.

Gość dinhyterha
Ja wyjechalam za granice z bardzo prozaicznego powodu - chce normalnie pracowac, normalnie zarabiac i normalnie zyc :P Owszem, po kilku latach spezonych za granica nie wyobrazam sobie powrotu do PL. Inna mentalnosc - nie przeszkadzala mi AZ tak bardzo kiedy mieszkalam w Polsce, teraz mnie wkurwia ;-) ALe nie bede osukiwac, gdybym w Polsce miala mozliwosc zycia na takim poziomie na jakim tu zyje, nie wyjechalabym pewnie. I nie widze aby przed moimi dziecmi otwieraly sie jakies "nowe drzwi" tylko z tego powodu, ze mieszkamy za granica. Ide do pracy :D 🖐️

Gość dinhyterha
Teraz juz bym nie wrocila. Za pozno. Tu mam dom, dzieci szkole, przyjaciol, prace. Cale zycie poukladane. Dobra, zjezdzam do tej pracy :-)

Nie sądzę:P.Jest duża szansa że anglia dostanie o wiele większe baty od ocieplenia klimatu niż Polska:P.Przede wszystkim znacznie więcej zaleje,dla huraganów tropikalnych Anglia będzie regionem tranzytowym a w POlsce bedą zostawać tylko resztki:P.Teraz samo połozenie geopolityczne Polski sie poprawiło:classic_cool:.Nie wierzę w to aby Niemcy nie chciały napaść na Polskę ale za to Rosja ma swoje problemy i raczej nie potrzebują jak Niemcy przestrzeni życiowej:D.Do tego mają swoje problemy z Czeczenią i Chińczykami:P.Więc atak Rosji na Polskę byłby całkowicie absurdalny:P.Natomiast pod względem klimatycznym Polska jest jednym z bezpieczniejszych regionów świata i Europy;).Na południu Europy -burze z huraganami i ekstremalne upały,Na południowym zachodzie to samo i huragany tropikalne,na zachodzie-też huragany tropikalne ale więcej zimnych huraganów zwanych orkanami;).Na północy i północnym wschodzie-ekstremalne opady śniegu w zimę i ogromne potopy z tego powodu na wiosnę.Na wscghodzie upały i susze jak w tym roku w Moskwie i okolicach;).Z grubsza przedstawiłem perspektywy na temat klimatu na najbliższe kilkaset lat:P.I to nie są hipotezy ale logiczne następstwa ocieplenia klimatu:P.A więc z POlską jest problem głównie polityczny a nie innego rodzaju:P.Po wymianie władzy mogłaby nastąpić spora poprawa:classic_cool:.

" [zgłoś do usunięcia] dinhyterha Teraz juz bym nie wrocila. Za pozno. Tu mam dom, dzieci szkole, przyjaciol, prace. Cale zycie poukladane. Dobra, zjezdzam do tej pracy " Dodam że wiele rzeczy w Anglii jest gorszych niż w Polsce:P.Ale o tym nie wiecie:P.

Gość gość
Polska jest tak beznadziejna ze wstyd tu mieszkac.nie wyjade bo tu mam wszystkich i brak mi odwagi zaczynac od zera;to jedyny powod; Poza tym mamy tu wysokie ceny jak cholera i niskie wypaty na umowy zlecenia. Najlepsze smieciowe gów**o!! Zapier*****y na smieciowe umowy,za smieciowe pieniadze... żal

Gość gość
NO PRZECIEŻ 2010.09.21 mów za siebie, ..... ciebie, na pewno nie będę walczyła o ten zł....... kraj, widocznie jesteś z rodziny, która nak.... się w ..... z majątku państwowego, bo mnie....... rząd nawet nie płaci godnie za pracę