Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Factorys dance

Dlaczego Polska jest tak beznadziejna

Polecane posty

Rage Against NWO, nawet gdyby ludzie tacy jak ja I Ty chcieli poprawiac kraj, to dobrze wiesz, ze to nie od nas zalezy tylko od rzadu. Wiec nie ma o czym mowic, mysle... Oczywiscie, zdaje sobie sprawe, ze US boja sie, ze zaczna sie do nich zjezdzac jakies 'buraki', no i ja sie nie dziwie. Ale dlaczego przez takie wlasnie 'buraki' normalni, porzadni i szanujacy sie obywatele moaja miec zamkniete drzwi?

Gość Factorys dance
Nie mam us passport, niestety :( posluguje sie passportem najmocniejszego panstwa w UE ;) dla podpowiedzi dodam, ze glowa panstwa jest kobieta :)

Gość Rage against NWO
Bo inaczej się nie da, w polityce nie ma dobrego wyjścia dla wszystkich. Rozumiem, że nawet nie można wybierać rządzących, którzy realnie chcą wpłynąć na polepszenie naszego kraju, bo wyniki mogą być fałszowane itd., a zresztą większość ludzi jest ogłupiona przez media i sama chce głosować na kretynów.

"Factorys dance Nie mam us passport, niestety posluguje sie passportem najmocniejszego panstwa w UE dla podpowiedzi dodam, ze glowa panstwa jest kobieta " Pewnie Niemcy:P.A ten kraj aż taki mocny nie jest:P.Władze Niemiec niszczą nie tylko Polskę ale także Niemcy:P.

Gość Factorys dance
Ludzie to, ze pisze np. o aborcji nie znaczy ze musze ja popierac !! chodzi mi o zniesienie tego chorego zakazu!!! niech ludzie/kobiety same decyduja co chca z ciaza zrobic, niech nie bedzie to podziemie zborcyjne tylko normalny szpital!!! Tak samo z in vitro- nie bo nie dac szansy tym, ktorzy nie moga miec dzieci!!! PANSTWO POLSKIE raptem boi sie o plemniki !! oh god!! To teraz trzeba zabroni masturbacji czy jak kto woli walenia konia bo przeciez kazdy facet wali konia i "usmierca plemniki" !!! :(

" Rage against NWO Bo inaczej się nie da, w polityce nie ma dobrego wyjścia dla wszystkich. Rozumiem, że nawet nie można wybierać rządzących, którzy realnie chcą wpłynąć na polepszenie naszego kraju, bo wyniki mogą być fałszowane itd., a zresztą większość ludzi jest ogłupiona przez media i sama chce głosować na kretynów." Dlatego pisze że raczej nie ma innego wyjścia niż rewolucja:O.

Gość Rage against NWO
I właśnie dlatego reklamuję strony internetowe jak ta www.newworldorder.com.pl tam są wiadomości z kraju i ze świata, które nie są tak zmanipulowane jak te w telewizji, a także tematy które w tv nie są omawiane. tam są zarejestrowani ludzie, którzy chcieliby coś zdziałać, jak na razie roznoszą ulotki reklamujące tą stronę i jeżdżą na manifestacje antyrządowe.

Factorys Dance, co porabiasz w US? Planuje odwiedzic Seattle w najblizszych miesiacach. Tylko ta cholerna visa.... :o Jeszcze nigdy sie nie staralam o vise do US.

Gość -Lenkaa-
Mnie sie nie chce pisac ile chorych rzeczy jest w tej Polsce, zal mi tylko niektorych biendych, uczciwych ludzi, bo przepadna z kretesem wsrod chorch ukladow i wrednych ludzi. W Polsce byc inwalida, bezrobotnym, emerytem to chyba lepiej sie powiesic. Ogladam Wiadomosci albo Uwage i placze, po prostu placze z bezsilnosci. Ja juz probowalam wrocic i podziekowalam, nie bede tu moich dzieci wychowywac. To jakas dzungla, fabryka malp, a dobrzy, wrazliwi i uczciwi ludzie, to wyjatek potwierdzajacy regule i nieraz w d.. dostaja, bo zeby miec miekkie serce w tym chorym kraju to trzeba miec megatwarda d..upe. Ten kraj to koszmar i im dluzej jestem tam, tym bardziej przerazona jestem przede wszystkim agresja i zlosliwoscia Polakow. Nie chce zmieniac obywatelstwa, ale w ogole nie jestem dumna,ze jestem Polka.

Gość Rage against NWO
Lenkaa, no niech ta reszta uczciwych ludzi wyjedzie to już niedługo w Polsce faktycznie sami złodzieje, menele i dresiarze zostaną czy co. Tak naprawdę źle nie jest, a nawet jest bardzo dobrze, my po prostu nie mamy dużych luksusów tylko podstawowe rzeczy do życia.

Gość Factorys dance
Jak max...........zgadl mam paszport niemiecki i na niego wjezdzam do us. Niemcy nie musza miec promesy wizowej tej zalatwianej w ambasadzie. Z tego co slyszalem od znajomych to dla polakow bardzo ciezko o promese. Moje rejony to NYC :)

Lenka ma racje. Ja tez bym nie chciala mojego syna wychowywac w Polsce. Dlatego zrobie wszystko co moge, zeby juz nigdy tam nie wrocic. Wakacje oczywiscie wchodza w gre (jak co roku). Nie mowie, ze Wielka Brytania jest taka cacy, ale przede wszystkim otwiera mojemu dziecku wiele drzwi, ktore w Polsce zawsze bylyby dla niego zamkniete. Bo te drzwi w Polsce dla wszystkich uczciwych ludzi sa zamkniete.

Factorys dance, a co Ty tam porabiasz? Ja bede sie starala o paszport brytyjski, zostalo mi jeszcze kilka lat... Oczywiscie moj syn (lat 8) to juz prawie 'anglik', bedzie mial w zyciu lzej.

Gość Rage against NWO
Jakie drzwi? Świetne zarobki, no nie mówię że to mało i pieniądze nie są ważne bo są kurewsko ważne, ale co oprócz tego?

Gość korwin mikee...........
tylko!!!!!!!!!! nie będzie polski dla kolesi i innych złodziei

Oprocz tego zycie. Normalne zycie. Gdzie nikt sie nie bedzie za przeproszeniem wpierdalal do wszystkiego a bo skad i co ma, po co i jak, etc... Poza tym tolerancja i jeszcze raz tolerancja. Juz mi nie chodzi o te pieniadze. Gdybym w Polsce zarabiala tyle samo co tutaj w Londynie, to i tak bym wolala mieszkac tutaj w UK, bo popatrz na zachowanie ludzi w Polsce i porownaj je z 'wyspiarzami'. Zycie w Polsce a zycie w UK. Porownuj. I nie chodzi o pieniadze.

Gość Factorys dance
Najpierw zapieprzalem na kontraktorce- remonty. Pewnego dnia dostalem zlecenie na odnowieniu szkoly polskiej i zmienilem branze z robola na nauczyciela :) Moj zawod to informatyk-pedagog, wiec robie to czego sie uczylem przez 5 lat :). Wrocilem bo mosialem :( i teraz dorabiam jako korepetytor ale licze tylko tygodnie do powrotu za ocean :)

Gość Factorys dance
poprawka "bo musialem......"

Gość dinhyterha
ale co z tymi drzwiami? :O Jakie drzwi sie otwieraja w UK a jakie sa zamkniete w PL? Bo nie wiem a mieszkam w UK.

Gość Factorys dance
Mowcie co chcecie ale za granica, zyje sie o wiele lepiej, latwiej niz w PL. Jest latwiej np. w papierkowych sprawach itd....

Gość dinhyterha
no to otworz mi oczy. O pieniadzach slowa w moim poscie nie bylo :O wiec skad takie wnioski? jakie to drzwi sie otwieraja w UK????

Gość Factorys dance
Mam czasmi wrazenie, ze polska nie dba o obywateli :(. Dla przykladu podam: wracam z baletow i przede mna widze dziewczyne zaczepiana przez pijanych. Obok jedzie policja, zwolnili, kolesie w nogi a radiowoz odjechal. No normalnie PARANOJA!!! W Stanach policja nie dosc, ze by sie ztrzymala to jeszcze taka panienke odwiozla do domu ;)