Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość była kochanka faceta kuzynki

jutro pogrzeb w rodzinie - czyli konfrontacja z byłym kochankiem

Polecane posty

Już tu pisałam wcześniej parę dni temu, tylko znowu temat widzę umarł. Do rzeczy - moj były kochanek to facet mojej kuzynki.Ona poznała prawdę i mnie nienawidzi, mu wybaczyła( gwoli przypomnienia, był taki temat). Jutro pogrzeb w rodzinie, tzn jej babci. Od mamy wiem, że on przyjechał żeby ją wspierać i będzie jutro na tym pogrzebie. Jak się zachować? Wiem, ze na pewno na dystans, skinę głową i powiem cześć. Tyle. Boję się jednak, że oni będą rzucać się do mnie na pogrzebie lub jakimiś aluzjami operować. Jak do tego nie dopuścić? jadę z mamą na ten pogrzeb i ustaliłyśmy, że będę cały czas z nią. Chcę też iść do spowiedzi jutro, a boję się, że to wywoła plotki w rodzinie, jednak czuję taką potrzebę i korzystam z mozliwosci bo w cerkwi bywam rzadko, chcę żeby ta spowiedź i jutrzejszy dzien byl pewnym oczyszczeniem i aby mi bylo lepiej...bardzo boję się jutrzejszego dnia. I tego, ze go spotkam:O Mam też do was pytanie - czy on ją kocha, jak przyjechał ją wspierać, mimo zdrady ze mną? dziękuję za wypowiedzi.

i proszę nie oceniajcie już mnie - stało się, czasu nie cofnę...zresztą to długa historia i kiedyś tu krążyła

Gość nectarine 20
''Ona poznała prawdę i mnie nienawidzi, mu wybaczyła'' - uwielbiam cos takiego :), zdrad kompletnie nie popieram ale coby nie powiedziec to to on ja zdradzil no chyba ze go zgwalcilas ;) ale jak to bywa w takich sytuacjach to idzie na kochanke... ja bym ich unikala po prostu, na to co zrobia nie masz wplywu,ale mysle ze jak sie nie bedziesz narzucac to tez ci dadza spokoj(choc ludzie rozny charakter maja-ale chwalic sie zdrada kuzynka raczej nie bedzie,a jej ukochany chyba tym bardziej ;] )

Gość lkdd
Nudzi ci sie i wymyslasz kolejne prowo?

to nie prowo:O jutro ten pogrzeb a ja chodzę chora z nerwów:O chcialabym zeby to bylo prowo a to niestety moje chujowe zycie

Gość do byłej kochanki
odpowiedx na twoje pytanie brzmi nie, nie kocha bo kto kocha nigdy nie zdradzi. Na pogrzebie jest po to zeby wlezc jej w dupe i po to zeby pokazac sie przed toba jaki to z niego cudowny i kochajacy chlopak:)

Gość art123
jedziesz na pogrzeb pożegnać kobietę, która zmarła, którą znałaś, oni tam będą z tego samego powodu. Nie odzywaj się do nich, nie mów cześć, nie kiwaj do nich głową bo i tak Ci nie odpowiedzą. Po prostu zachowuj się godnie a ich miej w nosie, jak coś zaczną gadać to utnij komenty że teraz nie czas i miejsce a poza tym nie musisz tam jechać i po kłopocie

do byłej kochanki - niech gra do woli nie robi to juz na mnie wrazenia, po tylu jego klamstwach:O art123 - chcę tam pojechać bo jakby nie było to bliska rodzina a nie mogę chować głowy w piasek z ich powodu. Tylko bede musiala ogladac ta pokazowe jak to oni niesamowicie sie kochaja.zalosne:O

ycie czasem pisze scenariusze jak z taniej telenoweli.

Gość ja bym nie poszla nigdy
masz tupet po czyms takim pokazywac sie tam.Podobnie jak twoj kochas oboje gowno warci.taka prawda

aha, to juz nie moge pozegnac kogos z rodziny bo popelnilam blad? mam z domu nie wychodzic z powodu bledu? puknij sie:O

a to,ze on bedzie to tez nie rozumiem,ale to jego sprawa

Gość ja bym nie poszla nigdy
uszanuj żałobę czyjas. Tyle. twoj widok na pewno jej nie pomoze