Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonaOnaNaNiego

Meska zazdrosc a zaborczosc-gdzie jest ta zdrowa granica?

Polecane posty

Gość gigi1983-1983
Jeśli jesteś bardzo zazdrosny o swoja dziewczynę, nie podoba Ci się jak wkłada mini i szpilki a jej dekolt odsłania jej wdzięczne kształty To skontaktuj się z nami!!!! Twoja kobieta zapewne również ma coś do powiedzenia w tej sprawie! Chcemy pomóc rozwiązać wasz konflikt!!! Zmierzmy się z tym w programie telewizyjnym!!! Zainteresowane pary prosimy o kontakt! tel. 660-764-210

już moja koleżanka się z takim związała teraz nawet nie może mieć konta na facebooku, bo on uważa, że wszelkie portale społecznościowe zniszczą ich związek i mogą doprowadzić do zdrady

Gość rrrerererrere45554
a po chooj ci konta na fejsie?facet ma racje , z tego nic dobrego nie wychodzi, my tez nie mamy i jakos zyjemy, ja nie spotykam sie z zadnymi kolegami a on z zadnymi kolezankami, no sory, jak sie jest w zwiazku na powaznie, to trzeba zaczac powaznie sie zachowywac

no sorry ale moja koleżanka chciałaby mieć kurcze konto na facebooku by mieć kontakt ze znajomymi, którzy rozjechali się po świecie pocztę jej sprawdza, gadu gadu też nawet jej nikt nie może napisać nic osobistego - o sobie, bo jej facet to przeczyta z jakiej paki ja się pytam?

Gość p. anna karenina ;
a Wy wychodzicie gdzieś razem? na imprezy czy do znajomych? bo ja widzę,że u moich koleżanek i kolegów w związkach tak się dzieje gdy czas spędzają w zasadzie tylko ze sobą. ;)

Gość JózefK
a ile ten Twój chłopak ma lat?