Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudzielec87

Mówi się tylko o....

Polecane posty

Gość chudzielec87

....tym jak schudnąć, a czemu nie o tym jak przytyć???

Gość bo chudość to idealność
🖐️

Gość chudzielec87
widzę co rusz w tv, gazetach, stronach internetowych tylko diety, odchudzanie, odsysanie, ćwiczenia, a ja pragnę przytyć i nie wiem już jak:(

Gość druzbacka
golonka, chleb ze smalcem i dużo kartofli

Gość chudzielec87
ha ha ha:) to tez już było jem duuuużżżoooo naprawdę pochłaniacz ze mnie, ćwiczyłam, to chudłam, nie ćwiczę też nic to nie daje, słodycze, fast foody, golonki, smalce, warzywa, owoce-wszystko zjem i lubię, czy to normalne,że można tyle jeść i nic nie przytyć??? ani kilograma??? bez sensu...

Gość chudzielec87
Więc tak: zawsze na śniadanie jem 4kromki chleba, szynka, ser żółty, pomidor, potem zjadłam brzoskwinię, potem babcia zrobiła przed obiadem kopytka, to wciągnęłam ze śmietaną i cukrem cały talerz-jakieś myślę 20sztuk, obiad ok 15 zawsze ziemniaczki, schabowy i buraczki na ciepło, zupy nie było, na deser wciągnęłam maliny ze śmietana i cukrem i batonika czekoladowego, wypiłam kawę, potem wieczorem cały talerz mleka i płatki ogrooomną ilość,aż się wysypują z talerza, żelki, orzechy laskowe i jabłko, na kolacje 3 kanapki z serem i szynka i pomidorem i koniec, ale teraz znowu bym coś zjadła. Nie wiem, no mi sie wydaje,że naprawdę dużo jem? Czasem oczywiście zdarza się,że jest trochę mniej tego,ale z reguły jest taka ilość jak jadłam dziś, a może i więcej, jak jest coś co uwielbiam:) Dodam,że siedzę w domu cały czas i jem też z nudów.

Gość chudzielec87
o i chleb w jajku-lubicie???:D

autorko ty tak na powaznie? przeciez wyglądasz koszmarnie :( no chyba, ze sie na flage papieską stylizujesz..

to serio jesz duzo.. dziewczyno ciesz sie ze masz taka przemiane materii ;) w ogole to ile masz lat? moze mloda jestes bardzo i ci się to jeszcze zmieni.