Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Husky

jest ktos jeszcze?

Polecane posty

o matkełe chyba już nie ma :) no nitz trzeba w kime iść bo późno już..lub wcześnie jak kto woli :classic_cool::P Dobranoooootz Ekyyypa ;)

ja pisze.. pytam sie czy znacie sie na filmach :D mam pare i nie wiem który obejrzeć. moze mowia wam cos te tytuły?

Gość Jotowa23
i ja się dołączę

możecie mi ew coś od siebie polecić i sciągne sobie zaraz :)

to są filmy sciągane z top10 nowosci na filmwebie i jakies wytwory przez mojego faceta, a jak dla mnie to on ma koszmarny gust filmowy:o

zależy jaki horror. jak jakies wampiry czy ganiający morderca z siekierą to nie lubie :o horror dla mnie musi być bardzo ambitny, wysokich lotów :P

Gość filmonieznak
Donnie Darko jest znany, ale nie wiem czy dobry.

aaaa.. ja stawiam na ładnych aktorów/ aktorki :) bo jak są takie pasztety to mi ich nie szkoda i nie emocjonuje się tak na horrorze :classic_cool:

Gość filmonieznak
mogę coś polecić, ale sprecyzuj w jakim stylu :)

lubie sensacje, akcje.. itp albo komedie romantyczna dla odmóżdżenia :) i lubie strasznie filmy.. hmm nie wiem jak to nazwać.. zeby akcja miala miejsce w dalekiej przeszlosci. np robin hood, król artur, troja itp.. :P

Gość sosikełe
jestem!!!!!!! :classic_cool:

Gość filmonieznak
diabeł ubiera się u prady, kom. romantyczna, ale nie odmóżdżająca imię róży, akcja w średniowieczu, Sean Connery prowadzi śledztwo ws. zbrodni u starych obleśnych zakonników, ale to spokojny film raczej taki klimat niż akcja, więc nie wiem czy ci pasi.

Gość filmonieznak
aa, skazani na shawshank, tak, to dobry film. o gościu co siedział w pace i opowiada o życiu tam, na podstawie powieści Stephena Kinga z Morganem Freemanem i takim jednym gościem w roli głównej, nie pamiętam imię typa.

o a wam mogę polecić traitor Prawo zemsty/ Law Abiding Citizen gran torino zajebiste filmy :D to ostatnie nie wiem czy dobrze napisalam

imie róży oglądałam i ci skazani na sch.. też.. into the wild też. a reszty po tytułach nie kojarze :P

Gość filmonieznak
ło matko, pianistka to waga ciężka. nie wiem po co to powstało, ale w sumie nieźle nakręcone. człowiek słoń nie widziałem, ale pamiętam zajebiste fragmenty lśnienie PIERWSZA KLASA (ale specyficzny)