Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatjanaaa23

Jak czasem pomyślę ile niektorzy osiagnęli to czuje sie zerem

Polecane posty

Gość tatjanaaa23

Mam 23 lata i już jestem załamana swoim zyciem. Jestem podobno ładna i studiuję na cięzkim kierunku ,ale co z tego jak pewnie nigdy nie osiągnę tego co niektorzy? Np taka Joanna Krupa. Niby niektórzy mowią ,że głupiutka ,że sztuczna ,ale co ja bym dala żeby tyle osiagnąć co ona? Albo Mielcarz.. Wiele jest takich osób. Chciałam zostac modelką ,ale zdyswalifikowal mnie mój wzrost 160 . Może jakbym była wysoka mialabym szanse jakąś...

Gość nie osiagniesz nic
bo jestes glupia a co to za kierunek?

Gość tatjanaaa23
stomatologia. No i co mi po niej przyjdzie? może będę miała trochę kasy ,ale nie sprawi to ,że będę piekna ,podziwiana.. a zawsze o tym marzyłam. wiem , banalne ,ale każdy ma jakieś marzenia

Gość tatjanaaa23
Niby mam powodzenie ,pododobam się facetom. ale co z tego? za parę lat się zestarzeje i nawet to przeminie .. a tak bym miała przynajmniej świadomosc ,że cos osiagnęłam w zyciu

Gość kwiat_pustyniii
a co ty w ogóle chcesz osiągnąć? uroda każdemu przeminie.. będziesz miała dobrze płatną pracę, to zrobisz sobie operacjeplastyczne i będziesz wtedy super laska :)

pomyśl o tym czego inni nie mają to co ty masz. Rozejrzyj się. Jak będziesz wrzucać kontenera śmieci zwróć uwagę czy nie stoi tam w okolicy jakiś bezdomny. On chciał by mieć to co ty masz teraz.

Gość tatjanaaa23
taaa operacje plastyczne żeby wyglądać jak te babki po liflingu? dzięki wolę dbać o cerę już. Ale to niesprawiedliwe ,że niektórzy osiągają wszystko nawet bez studiów, a inni nawet jak są ladni nic nie osiągaja mimo ,że są ładni

Gość tatjanaaa23
jakbym mialabyć bezdomna to bym się zabila chyba . bo to już jest dno dna. chcialam byc modelka kiedyś nawet taką do zdjęć ,ale zawsze mnie odrzucano ze względu na wzrost więc na wstepie byłam skreślona

Żeby czasem dojść na sam szczyt to trzeba coś poświecić.Jedni poświęcają rodzinę, inni swoje sumienie a co po niektórzy swoich znajomych lub zdrowie. Jak masz miękkie serce to musisz mieć twarda d..e.

Gość Paulana
dla kazdego osiagnac sukces to cos innego :)

Gość oczko300
moze sprobuj jakio fotomodelka, tam wzrost nie ma znaczenia, niektorzy chcieliby wogole cos studiowac ale brak funduszy im na to nie poozwala, alebo nie moga z innych powodow. jak to mowia - jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma - i docen to.

Gość szczyt marzeń zostać
modelką - autorko ale pustactwo :P w show biznesie to trzeba mieć szczęście i karierę robi jeden na milion i to wcale nie ten najlepszy czy najładniejszy.... myslisz że ktoś dużo osiągną bo go w TV pokazują ehhh?

Gość tatjanaaa23
zwykle nawet na fotomodelkę są wymagania wzrostu co najmniej 165 lub 168. nie wiem dlaczego ,ale tak jest. Może mam przerost ambicji czasem ,ale dobija mnie to ,że niektorym sie udalo tyle osiągnąć za sprawą urody i szczęścia ,a ja choćbym pękła to pewnie mi sie to nie uda.. Chcialabym też pokazać niektórym ludziom na co mnie stac, ktorzy kiedyś dali mi w kosć. częściowo im to już pokazałam przez zmianę mojego wygladu ,ale jeszcze nie tak jak bym chciała ..

Gość tatjanaaa23
,,w show biznesie to trzeba mieć szczęście i karierę robi jeden na milion i to wcale nie ten najlepszy czy najładniejszy.... myslisz że ktoś dużo osiągną bo go w TV pokazują ehhh?" tak bo wtedy przynajmniej ktoś go oglądnie ,pomyśli ,ze mu sie udalo.Pokaże na co go stać osobom co mu źle życzą..

Gość oczko300
powiem ci szczerze ze tylko narzekasz wiec ja bym cie nie przyjela wogole do pracy jakby mi taka baba ciagle marudzila jaka to ona piekna i nic z tego nie ma. az rzygac sie chce od tego pierdolenia ........ ble

Gość zomek
Uroda to slaba baza dla osiagniec. Mija, i wtedy zostaje tylko "kompleks spadającej gwiazdy". Jesli chcesz osiagnac cos trwalego - bazuj na czyms co sie nie zmienia w miare uplywu czasu.

Gość tatjanaaa23
tak ,ale taka osoba nawet jak się zestarzeje ,a w młodości osiagnie sukces to jest potem znana ,szanowana .. np taka tyszkiewicz , albo choćby ta cała krupa bo ona też juz nie jest najmłodsza wbrew pozorom.Mnie też już mlodość ucieka.. może popróbuje w jakiś innych castinach np do seriali bo przekonalam się ,że na modelkę nie mam szans przez zakichamy wzrost. A jak nie to trudno może jak będę miala dziecko to jemu się uda

tak może ktoś daleko tym popularnym zazdrości, ale co s tego, skoro koło nich często same hieny i ci ludzie są bardzo samotni i nieszczęśliwi bardziej niż ci nie znani- popatrz na Michaela Jacksona! Myślisz że jak ktoś cię weźmie na modelkę to od razu będziesz popularna? Ja całe studia pracowałam dorywczo jako modelka i na pokazach i na nie jednym firmowym kalendarzu isiałąm :D - takich dziewczyn jest setki a wybija się jedna na ruski rok .... może ze 3 osoby w życiu mnie skojarzyły w związku z ta pracą, dla mnie to była praca dorywcza jak każda inna, dobra dla studentki bo godziny nie normowane, ale w życiu nie postawiłabym na karierę w tym zawodzie, moim zdaniem jest paskudny i nie wiem co ludzie w tym widzą .... chyba to, że nigdy nie byli na zapleczu.

Gość tatjanaaa23
Na wybieg i tak sie nie pchalam ze względu na wzrost ,ale liczylam ,ze chociaż foto modeling wyjdzie ,ale nie bo też wzrost sie liczy w tym. a różni ludzie mowili mi ,że wyglądam jak modelka, żebym próbowala swoich sił itd. nawet moja znajoma co jest fotografem w warszawie mi doradzała żeby próbowała, a ona się zna. poza tym wygralam nawet konkurs piękności taki regionalny w moim miescie ,ale to zawsze coś. Ale nie udalo się i coż..

Gość nie wiem co mam ze soba zrobic
a z jakiego jestes miasta, znam kilku fotografów.

Gość tatjanaaa23
a poza tym czesto wybierają dziewczyny , ktore z ręką na sercu mi się nie podobają bo są jakieś takie ,,rachityczne" i blade. są i bardzo ladne ,ale na prawde nie wszystkie i to jest tez glupie bo wzrost jest najważniejszy

Gość tatjanaaa23
Jestem z małego miasta na podkarpaciu .. ale studiuje w krakowie

jest jakis tam trend i na to nic nie poradzisz! co do modelingu, to wcale nie chodzi żeby dziewczyna była ładna, musi być fotogeniczna, musi mieć plastyczna twarz, musi umieć grać przed obiektywem i to często w warunkach dużego stresu..... dużo jeszcze tego jest, dlatego tobie może się wydawać, że wybrano nie odpowiednią osobę, a tak na prawdę nie masz pojęcia o kryteriach.... generalnie w tej pracy potrzeba jest duuuzo dożo szczęścia, ale też umiejętność nawiązywania kontaktów z odpowiednimi ludźmi i współpracowania z nimi.... ....moim zdaniem lepiej być znanym spełnionym na innych polach w życiu, bo to i pewniejsze i bardziej wartościowe....znanym i szanowanym możesz być jako lekarz specjalista dużo bardziej niż jakaś modelka, która dziś jest popularna a jutro nikt o niej nie będzie pamiętał.

Gość tatjanaaa23
chcę skonczyc te studia i być stomatologiem ,ale to mi nie wystarcza.. myślalam o tym że może ta kol fotograf mi cos pomoże ,ale byłam na tyle ambitna ,że bez tego chciałam żeby bez tego mi sie udalo.. ale teraz zaczynam o tym mysleć czy jej o to nie poprosić.. Miałam kiedyś okazję żeby być,, modelką,: jakby ale ten ktory mi to proponowal wydawał mi się jakiś podejrzany i mało profesjonalny. No nic popróbuje jeszcze ,ale tracę nadzieję