Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce sie zabic

mam mysli samobojcze potrzebuje porozmawiac z kims ...

Polecane posty

Gość chce sie zabic

hej,,,potrzebuje z kims porozmawic z kims kto by podniosl mnie...bez oczernania mnie bo wiem ze jestem kurwa...a wiec...sytuacja wyglada tak:dziecinstwo: ciagle awantury ojciec alkoholik dziicnswto na komisariacie...maialam 2 zwiazki jeden 4 lata...zadawalam sie z mami synkiem mama powiedziala mu ze jestem za biedna i on zdazy sie ochajtac po 30..wiec mial mnie jak kolezanke do ruchania...roczny zwiazek z marynarzem pasowalisy do siebie na maksa kochalismy sie ale w ciagu ytygodnia klocilismy sie ciagle ale jak bylo dobrze to bylo idealnie...nie mielismy do siebie jednak zaufanie..ja bo ruchal w chinach wszytko i balam sie ze mnie zdradzi on do mnie..bo wiedzil ze myslami jestem jeszcze z tym 4 letnim zwiazkiem..nie widzialam i on zgral moj dysk a tam byly rozmowy z moim 4 letnim bylym np umawianie sie na kawe ale nic wiecej poprostu mialam sentyment i poszlam z nim 2 razy na kawe...marynarz zerwal ze mna powiedzil ze nie chce mnie znac..kocham go ponad zycie on mnie nie cche...jak go odzyskac ja naprawde nie hcialam nic zlego ...poprou bylam zagubiona po tamtym dlugim zwiazku...;/ mam mysli samobojcze nazbieralam tabletek chce umrzec albo marynarz albo nikt

Smierc nigdy nie jest wyjsciem - to tylko ucieczka od problemow. Poza tym nie jeden facet na swiecie - znajdziesz sobie nastepnego.

Gość chce sie zabic
najgorsze ejst to ze ppo 4 latach mialam to w dupie a tu jeste rok i chce sie zabic..

Gość chce sie zabic
nie znajde nasepnego bo wiem ze cchce tylko marynarza

Gość bghehgihg
nie mysl nawet w ten sposob, naprawde pomysl ze ludzie maja duze wieksze problemy, ja np. wczoraj wieczorem plakalam az do 1 w nocy, tak mi sie stan cery pogorszyl, ze wstydze sie wyjsc z domu, boje sie bo nie wiem czemu sie tak stalo, nigdy mnie tak nie wysypało, cos strasznego. Ty mozesz wyjsc do ludzi, odstresowac sie, poznac nowych znajomych. Sama widzesz ze po 4 latnim zwiazku potrafilas znalezc sobie nowego chlopaka, bedzie dobrze, nie mysl tylko w ten sposob co teraz!

Gość chce sie zabic
jak mam go ozyskac? ludzie sobie zdrady wybaczaja a ja poszlam na kawe..

Gość nie mamy na stanie wolnych
marynarzy, więc odpuść

Gość całkowicie czarny kot
Dobry terapeuta i spotkania dla DDA. Idź po pomoc do specjalistów.

Gość chce sie zabic
jA CHCE GO ODZYSKAC...TAMTEG PO 4 LATACH NIE KOCHALAM...A TU WIEM ZE TO JEST TO.

Gość ojojojojoj
ja przeczytalam Cie i odnosze wrazenie, ze zachowujesz sie jak mala dziewczynka, ktora na zlosc mamusi ,odmrozi uszy. Jesli tak podejdziesz o sprawy to uwierz mi, nikt nie jest w stanie Ci pomoc. No bo jak?Czy zmusi ktos marynrza by byl z Toba? Kazda decyzja niesie jakies skutki. Umawianie sie na kawe z bylym ,zachwialo niego wiare w Ciebie, zreszta Ty tez mu nie ufasz ( bo skad te klotnie?) Mysle, ze ten zwiazek nie mialby wiekszych szans i tak. Brak zaufania , wyzwiska, klotnie doprowadza kazdy zwiazek do riuny. Proponuje bys ochlonela, dala sobie czas, odsapnela umawiajac sie z kolezanka ,rob dlugie spacery po lesie( jest teraz tak pieknie w nim), sen, sen i jeszcze raz sen. Nie badz nachalna i nie bombarduj go swoja osoba, bo to nic nie da. Nie sadze , by sie wrocil do Ciebie , bo mezczyzni jak odchodza to odchodza na dobre raczej. Wyciagnij wnioski z tej historii , bo jestes mloda kobieta i napewno obdarzysz jeszcze kogos uczuciem. Tak jak ktos napisal, nie jeden marynarz jest na swiecie :-)

Gość wybierasz złych facetów
to wynik doświadczeń z dzieciństwa potrzebna Tobie terapia dla Dorosłych Dzieci Alkholików, poczytaj trochę na ten temat to zrozumiesz co Tobą motywuje, to pierwszy krok do naprawienia swojego życia i uporania się ze swoimi lękami i emocjami

Z wczorajszego twojego tematu pamiętam, że sama sobie zapracowałaś na to, że marynarz cię zostawił. Po prostu sama nie chcesz stabilizacji w życiu i sobie je komplikujesz. Marynarz zrobił to co powinien w takiej sytuacji zrobić każdy szanujący się facet. Najpierw napraw relacje z samą sobą a dopiero później wchodź w relację z kimś innym.

Gość chce sie zabic
moze napisze mu ..to ...nieh on do mnie wroci;(jak go przekonac?

Gość ojojojojoj
zrobisz jak uwazasz, jednak nagle to po diable. Jesli tak zapierasz sie na niego ,to odsapnij, ochlon . Dopiero potem sprobuj napisac mail na spokojnie. Po drodze przemysl jak chcialabys ,by ten zwiazek mial wygladac , by obojgu dal satysfakcje. Moze da Ci jakas szanse ten marynarz. Jesli nie , to swiat tez sie nie konczy. Usmiechnij sie i naprawde zrob sobie dluuuuugi spacer.

Gość jamyleeeeeee
jak kocha to wroci;d

Gość gośćmamuskarozmawias
chce