Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesoła julka

kreski na teście ciążowym

Polecane posty

Gość wesoła julka

hejka laski mam pytanko otóż robiłam test ciążowy po upływie 10 dni od współżycia- wszysła mi jedna ciemna kreska natomiast druga jasniutka rózowa, po kolejnych 4 dniach powtówrzyłam test ponownie wyszła ciemna i druga różowa ale o ton ciemniej od poprzedniej. Okresu brak spóznia sie dopiero 3 dni, ciąża planowana ( współzycie jak najbardziej w dni płodne) myślicie że to ciąża?????? wizyte mam w nastp tyg u ginekologa i umieram z ciekawości czy to prawda , że małe stężenie hcg może powodować jasniejszą kreske na tescie

Gość wesoła julka
hello jest tu ktośśśś

Gość wesoła julka
dodam, że stosunek odbyłam z czarnoskórym obywatelem Gabonu. on ma dużego badyla i potężne wytryski

Gość brak okresu
no wiesz z tego co mi wiadomo a ostatnio robilam test ciazowy to raczej moze byc to ciaza.. bo na moim opakowaniu bylo pokazane ze jest jedna ciemna a druga jasniejsza i oznaczalo to ciaze.. u mnie wyszedl negatywny wynik a okresu dalej nie slychac.. ;/ a chcialabym w koncu zaczac te tabletki anty brac.. zebym miala pod kontrola wszystko ;)

Gość jedna kreska
wynik negatywny, dwie kreski wynik pozytywny, nieważne czy jasna czy ciemna, ważne, że tam jest :)

Gość julka wesoła
ten tzreci wpis - to ktos podszył się cham!!!!!!!! dzięki dziewczyny. mam nadzieje ze ginekolog potwierdzi ciąże. przez wiele lat sie zabezpieczalismy i to był nasz jedyny stosunek w dni płodne bez zabezpieczenia to byłoby suuuper być w ciąży bo tyle wciaz słysze jak dziewczyny staraja sie po kilka miesiacy, lat itp.......

wesoła julka ja też współżyłam bez zabezpieczenia w dni płodne tylko raz, nawet do końca nie wiedziałam czy to płodne, bo to był 9dc a mam cykle 28 dniowe. I od razu zaszłam w ciążę, więc się nie sugeruj, że niektórzy się latami starają :)

Gość wesoła julka
najbardziej mnie martwi ten potężny wytrysk. później lała się ze mnie ta sperma przez kilka ładnych godzin