Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariolaK

Jakie dodatki do złotego?

Polecane posty

Gość mariolaK

Znalazłam ostatnio genialny, nowy sklep w Sadybie (GaPa) i kupiłam tam przecudną złotą sukienkę na wesele. Sukienka jest skromna i urocza, delikatna w kolanko. Jaki kolor dodatków doradzacie? Sprawa byłaby prostrza, gdybym chciała czarne, ale nie chcę bo połączenie czerni i złota może jest ładne, ale takie oczywiste i banalne.

kolory tej jesieni to:zloto, camello,czerwien,biel, blu elektrik i ten ostatni wydaje mi sie super, chociaz czerwien, zalezy od gustu

Gość mariolaK
Myślisz, że połączenie złota z blue się sprawdzi? Z czerwienią, chyba nie chcę, wolę jakieś zimne barwy

Gość bongo tratatata
dodoatki tylko czarne lub zlote kobito:-D

Gość mariolaK
Ale ja nie chcę czarnych, bo jak pisałam to banalne, a jak wspominała koleżanka również prowincjonalne. Do złote sukienki złote dodatki? I co jeszcze? Złota bielizna, włosy przefarbuję na blond, złoty makijaż, i podjadę złotym kabrioletem i wszystkich tak zazłocę, że aż zemdli :/

Ludzie z tym czarnym to byscie nawet umarlego z grobu wskrzeszyli, zero wyobrazni.....

Gość nomariolaK
Zgadzam się, z tym czarnym to by nawet zmarłego wskrzesili. GaPa ma fajne dodatki Menbur i w końcu kupiłam czerwone szpilki i kopertówkę. Na prawdę ładnie i ciekawie prezentuje się takie zestawienie. Do moich rudych włosów jest po prostu jak znalazł.