Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleenkaaaa

chora zazdrosc chlopaka...co robic?

Polecane posty

Gość oleenkaaaa

czesc ja mam problem z moim chlopakiem od prawie pol roku nie da sie z nim wytrzymac zaczelo sie od wychodzenia z psem na dwor moje kochanie po pewnym czasie zaczelo sie czepiac zewychodze z psem zeby sie pokazac okey zacczol on wychodzic nie wspomne co jest ze szkola bo gdy sie do niej wybieram wpada w szal ze ide podrywac tam chlopakow na dyskotekach patrzy sie gdzie ja patrze normalne jest ze kazdy rozglada sie po lokalu ale wedlug niego ja obcinam chlopakow wiec kiedy sobie juz ubzdura ze patrze na wybranego chlopaka podchodzi do niego i straszcza mu cala nasz historie oczywiscie ja po powrocie do domu mam placz i lament ze go zdradzam itd a tak nie jest ubierac sie normalnie nie moge bo wedlug niego chce zwrocic uwage chlopakow najlepiej jak bym zalozyla na siebie jakis worek i tak paradowala po ulicy .. niewiem co robic mysle o pojsciu do psychologa ...powiedzcie co mam robic bo staje sie co coraz bardziej meczace

Gość shazz
zostaw takiego faceta. typowy tyran, jeszcze trochę i zacznie Cię tłuc za to, że źle szklankę postawiłaś

Gość oleenkaaaa
probowalam ale jak sie kogos kocha nie jest latwo podjac taka decyzje..moze po rozmowie z kims takim jak psycholog zrozumial by ze zle robi

Gość oleenkaaaa
shazz wlasnie nie on robi co chce jest milutki itd naparwde jestem z nim 3 lata i ani razu reki nie posniusl po prostu jest zaqzdrosny niewiem dlaczego

Gość oleenkaaaa
?????

Gość pilkareczka
mam podobny problem... tez chcialabym wiedziec co robic... to co oni robią, te wszystkie zakazy.. to chore... skonczyc to? niby jak? co wtedy? co dalej...? jak sie kocha i chce sie z tym kims byc...