Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadsd

Tatuaż

Polecane posty

Gość nowaniet
a po co ci galazka na lopatce? :O

Gość sadsd
no właśnie ja bym szła pierwszy raz i trochę się boję :P Ile trwa, czy strasznie boli itp :P Ten tatuaż był by moim ukłonem w stronę Kraju Kwitnącej Wiśni czli Japonii :P I jak przekonać mamę. Mam niby to 18 lat ale ona uważa że mnie niewiadomo czym zarażą i że jestem za smarkata na tatuaż :/

Gość oihuygdsedfghujkol
ja mam na lopatce pierwsza litere imoenia mojego partnera otoczona galazkami wisni lasnie takimi jak na zdjeciu ale dodalam troche zieleni-tatuaz niewielki ale sliczny....moj ulubiony

ja też mam tatuaż, ale między łopatkami. nic strasznego, a rodziców się nie pytałam o zgodę bo i tak by mi nie pozwolili :P

Jak ja sobie robiłam kwiatki, to zajęło to 2 godziny. Takie mniej więcej 20cm długości. Nie boli specjalnie. Zrobiłam pierwszy tatuaż bez wiedzy rodziców, ale potem powiedziałam o nim mamie, a potem mama powiedziała tacie i nadal mieszkam z nimi pod jednym dachem. Chociaż ojciec też miał teksty w stylu, że jak chcę mieć syfa, to sobie mogę robić.

Gość sadsd
Tylko ja nie chce mieć przysłowiowej "kosy" z rodzicami :P Co mam im powiedzieć żeby zrozumieli? :D

Nie zrozumieją. Chociaż moja mama naoglądała się Miami Ink zanim zrobiłam sobie tatuaż i sama chce sobie kiedyś zrobić. Ale skoro są na nie, to nie.