Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Isana16

czemu mi to robil drań

Polecane posty

nalismy sie na czacie i jestesmy ze soba 7 lat. Na poczatku bylo cudownie ja po przejsciach rozwiedziona on wdowiec. Myslałam, ze to facet na całe życie patrzył na mnie jak zauroczony. Ja pracuje za granica od 12 lat ale gdy go poznalam zaczelismy razem wyjezdzac do pracy. Ale gdy wracalismy on szukal pracy dorywczej i znowu wyjezdzalismy razem do prac sezonowych. Wyjechalam do niemiec i dostalam od niego smsa ktory nie byl do mnie.WITAJ KOCHANIE JESTEM JUZ WE FRANCJI KOCHAM CIE POZDROWIENIA DLA SEBY. A dodam ze mial jechac do pracy do Francji.Dla jakiego seby???Wiec mu pisze dla jakiego Seby?? Powiedzial ze kolega puscil smsa do zony z jego tel w co nie uwierzylam. Ale po powrocie do domu przeszukalam jego portfel i znalazlam adres do niej tel i e-mail.Dziwnie sie zachowywal chowal tel i wszedzie go bral ze soba.Kontrolka mi sie zaswiecila na calego.Na drugi dzien mowi ze musi pojechac do miasteczka oddalonego o 200km bo ma propozycje pracy i musi sie spotkac z pracodawca wiec mowie ze tez pojade ale on ze to dlugo potrwa ja mu na to ze mam czas. W koncu pokazalam mu adres kobiety i przyznal sie ze poznal kobiete na czacie. Oczywiscie byly lzy przepraszal ze cos mu odbilo itd.Wybaczylam. Pozniej wyjechal na slask do pracy.Przyjechal na pare dni do domu znowu chowanie tel i gdy bral prysznic dostal smsa CZEMU SIE NIE ODZYWASZ CALUSKI. Pytam kto to i zrobilam awanture a on na to ze juz musi wracac i wyszedl bez tlumaczenia.Wiec zadzwonilam do tej kobiety i pytam kim ona jest dla niego a ona pyta mnie kim ja jestem, wiec mowie.Okazalo ze spotykali sie ze powiedzial ze jest wolny wdowiec.Ona byla w szoku.Wrocil i znowu tlumaczyl ze tylko znali sie ot tak.Spakowalam mu rzeczy blagal przepraszal i glupia wybaczylam. Znowu wyjechalam do niemiec i znowu dostalam smsa ale slowa jego bo znam tresc jego pisma ale z innego numeru. Co jest mysle po co mu drugi numer? Pytam go wiec a on na to ze to nie on pisal. Wiec pisze smsa na nowy numer wieczorem DOSZEDL pisze na stary NIE DOSZEDL Pisze jeszcze raz na nowy JUZ NIE DOSZEDLWieczorem o 23.00 dostalam potwierdzenia o jednej minucie na dwa tel ODEBRAL WSZYSTKIE SMSY Ale on dalej twierdzi ze to nie jego numer. Zaznacze ze mieszka ze mna w moim mieszkaniu i ostatnio jak byl nie zaplacil czynszu ani rachunkow za prąd powiedzial ze zapomnial.Wiec zadzwonilam do kolezanki wymienilam zamki i odbierze sobie rzeczy jak wruce za miesiac.Pisze mi biedny ze musi zabrac cieple rzeczy wiec mu pisze jak masz na rozrywki to sobie kup cos cieplego do ubrania nie masz zadnych oplat a rzeczy odbierzesz sobie jak wrucisz .Nie bede z nim rozmawiac tylko wystawie rzeczy na schody. On juz szaleje bo grunt wali mu sie pod nogami bo nie ma gdzie mieszkac a zaznacze ze przyjechal do mnie autobusem a teraz dzieki mnie ma samochod ubrany