Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaalaamanaaaaa

żenada mojego życia aaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zaalaamanaaaaa

o kurfa !!! :O mój dzisiejszy wygląd - przetłuszczone mocno włosy(nie czepiajcie sie ale jestem po chorobie i przyjmuje leki nadal), zero mejk-apu, zaspane oczy, dwa pryszcze na twarzy, rozciągnięte, brzydkie ciuchy i śmieszne, stare kapcie, i słyszę pukanie, otwiera moja mama, a w drzwiach staje kolega(miał pewną sprawę do mnie), który mi się podoba od dłuższego czasu!!!!! :O :O :O kurfa! a mówiłam, zeby powiedziała że mnie nie ma jak bedzie ktoś do mnie :O nawet wyrzucić śmieci chodzę minimum z pomalowanymi rzęsami i przypudrowaną twarzą o jaaaaaa powinnam się zabić :O 🖐️

Gość zaalaamanaaaaa
* w drzwiach od mojego pokoju oczywiście, kurfa :O

Gość hhhiehhieeeee
:D współczuję, serio

Gość sawła wiwr
hehe :D miałam kiedyś podobnie jak było malowanie u nas: tak samo w zachlapanych ciuchach i bez makijażu... z tym, że ja się tym nie przejmuje a kolega mi się nie podobał 🖐️

Gość gen panny młodej
skoro byłaś po chorobie to pewnie zrozumie twój stan. chociaż mojego stanu facet nie zrozumiał, byłam w identycznej sytuacji, tyle że to on do mnie zarywał, jak raz przyszedł z odwiedzinami kiedy chorowałam i zobaczył moją schorowaną mordę to już przestał zarywać :D

Gość kolomoon
uuuu wiem co czujesz czesto zdarzaja sie u mnie takie akcje ale wiesz co ja robie nie przejmuje sie mowie on trudno przeciez musze mnie polubic tak jka jestem

nie martw się jak facetowi będzie zależało to zrozumie w końcu za chorobę nikt nie może ja miałam podobną sytuację na początku mojego związku z moim mężem ...wparował do mojego pokoju a ja w starym flanelowym szlafroku ...skarpetach i kapciach ....zakatarzona obłożona chusteczkami do nosa ...włosy tłuste ....nos jak wielki czerwony kartofel myślałam że umrę na tym łóżku :D.....i wiesz do czego mi się przyznał po jakimś czasie że właśnie w tym momencie się we mnie zakochał takiej chorej biedulce :D

Gość hryhftd
to gratuluje związku z litości :o:o

mama mojej przyjaciółki z czasów młodości mówiła w takich sytacjach, że "jak nie chce brudno, to i czysto trudno" ;)

hryhftd...nawet komentować mi się nie chce Twojej wypowiedzi a tak na marginesie uważam że mężczyzna za nim zwiąże się na stałe z jakąś kobietą powinien widzieć ją w różnych sytuacjach ....żeby po ślubie nagle nie stwierdził że ożenił się z potworem jak zobaczy ją rano bez tej całej tony kosmetyków ....a jak zachoruje nie wyprowadzi się z domu :D

Gość laureatnanobla
jezeli jego mama jest brzydsza o ciebie bez makijazu to nie masz szans u niego

Gość Morrrrrena
A co się przejmujesz- ja tak mam zawsze!!! Jak się "zrobię" czyli no mówiąc wprost poprawię swoją urodę, to nigdy nikogo nie spotkam. Ale jak tylko sobie odpuszcze, to nagle spotykam starych znajomych facetów....i do tego czasemjeszcze w bluzie, w której chodziłam w szkole średniej, a teraz mam ją po domu. I jeszcze sobie niektózy upodonali sobotnie przedpołudnia na odwiedziny- wtedy to już wogóle masakkra. Także wiem, co czujesz, ale nie łam się. Pewnie nawet nie widział, że inaczej wyglądasz.

Gość yetye45y
Ja miałam podobnie :D Własnie skończyłam kurs prawa jazdy i przygotowywałam się do egzaminów, miałam zostawione jeszcze 4 godziny z instruktorem przed egzaminem. I akurat się rozchorowałam, rozłozyło mnie kompletnie i pomimo 2 tygodni w łóżku nadal byłam ledwo żywa, mój instruktor (z którym po prostu doskonale się dogadywałam) był ciekaw co się ze mną dzieje i postanowił sprawdzić czemu się do niego nie odzywam na wyjezdżenie tych reszty godzin. Niestety tel mi się popsuł więc dodzwonić się nie mógł więc przyjechał osobiście i to co zobaczył wyglądało tak: kazdy włos na głowie stał w inną stronę a włosy od tych 2 tygodni wody i szamponu nie doswiadczyły, nos obdarty ze skóry i czerwony od kataru, oczy jak u królika czerwone, w starej koszulce i portkach z wielką plamą na nogawce koloru czerwonego (od soku - co on sobie pomyslał to aż się boję). Tak się przejął moim stanem że nie skończyło się na jednej wizycie a dzis jesteśmy parą ;)

Gość zaalaamanaaaaa
w przeciwieństwie do waszysch sytuacji, to on jest dla mnie tylko i wyłącznie kolegą, i to nawet niezbyt bliskim, rozwijająca się, normalna znajomość, nie wie też zapewne o tym, że skradł moje ❤️, niestety mamy wspólnych znajomych i nadeszły mnie takie głupie myśli, że rozgada, iż wyglądałam jak flejtuch :O bo mnie zna słabo, a kilku z naszych wspólnych znajomych to jego dobrzy kumple od lat, może i schizuję z dzisiejszego nadmiaru emocji, ale mam takie durne przeczucie i nie daje mi to spokoju :O

też się przejmujesz, przecież jak jesteś po chorobie, to nie bedziesz wyglądała odrazu jak krolwa balu, dojdź do siebie i działaj z tym chłopakiem ;d