Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczuszka;pp

Moj maz to erotoman;/

Polecane posty

Gość kaczuszka;pp

WItam:)) Mam problem.Jetsesmy rok po slubie. Ja mam 25lat, on 29. I jest erotomanem. Ja tez uwielbiam seks. Pred slubem i do tej pory kochalismy sie codziennie po kilka razy nawet. A teraz.Mam dosc juz. Jetsem zmeczona po pracy a on przychodzac z pracy razem z kurtka rozpina rozporek. Co mam zrobic?? Jak go uspokoic??

zaproś jeszcze ze 2 koleżanki do łóżka to chłop wymięknie bo se nie da rady i może mu przejdzie

Gość fujfujka pipuś
jak chcesz żeby latał na dziwki to go uspokajaj

Gość kaczuszka;pp
Naprawde juz mnie to meczy. Nie raz jest tak ze on obaidu nawet nie chce.Nic. Tylke seksu.

Gość kaczuszka;pp
Moze to bylo fajne rok temu czy dwa jak studiowalam,mialam looz. Teraz juz pracuje i po pracy 8 czy 10 godzin niemam ochoty na codzienne maratony. Uwielbiam seks ale nie tyle. Czekolada tez w koncu moze sie przejesc.

Gość kaczuszka;pp
podbijamm.... Pomozcie!!!!

mysle ze powinnas z nim porozmawiac na ten temat co czujesz wytlumaczyc mu ze pracujesz ze jestes zmeczony niewiem czy probowalas juz z nim na ten temat porozmawiac...a on pracuje jesli tak to nie jest zmeczony nigdy po pracy i zawsze domaga sie seksu?

mysle ze powinnas z nim porozmawiac na ten temat co czujesz wytlumaczyc mu ze pracujesz ze jestes zmeczony niewiem czy probowalas juz z nim na ten temat porozmawiac...a on pracuje jesli tak to nie jest zmeczony nigdy po pracy i zawsze domaga sie seksu?

Gość Ewaldi
faktycznie on jest dziwny, po roku małżeństwa ma nadal ochotę bzykać się z własną żoną zamiast zaliczyć dziwki :)

Gość kaczuszka;pp
raz to go sąsiad z wywalonym siusiakiem w windzie widział..taki był napalony gdy z pracy wracał....:o

Gość Beatkoman
podłóż mu koleżanki, a ty w tym czasie zrób se SPA

Gość ghghgfhh
no erotoman to chyba nie,moj tez codziennie chce,i wcale nie uwazam ze jest jakis zboczony,lepiej jak ciebie bzyka niz inna na boku

Gość pomstadonieba
po paru latach bedziesz blagac o seks,ciesz sie zyciem dziewczyno,jestescie mlodym malzenstwem i nic dziwnego tutaj nie ma w tym ze on chce codziennie