Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna lenkaaaaaaaa

prosze wejdzcie i wypowiedzcie sie ciaza

Polecane posty

Gość anna lenkaaaaaaaa

dzis mial nadejsc okres, zawsze pojawial sie nad ranem , ale do teraz cisza , niby czuje sie na okres ale jakos tak inaczej zrobie jutro test by miec pewnosc jesli nie nadejdzie @ sluz po owulacji mialam typowy czyli duzo bialego , od paru dni jest on bialawy czasem a zarazem przezroczysty jakie wy mialyscie w wczesnej ciazy o ile to ciaza ?

Gość raisssa
nie przejmuj sie jeszcze, test mozesz oczywiscie zrobic, ale fakt ze nie nadszedl regularnie i spoznil sie tak krotko nie musi swiadczyc o ciazy. Zrob test i nie pytaj tutaj bo Ci nie powiedza czy jestes czy nie :P

Gość anna lenkaaaaaaaa
wiem ze tu nie rozloze nog itp :P tylko chcialam sie dowiedziec jaki sluz mialy kobiety w wczesnej ciazy :)

dużo śluzu, ale nie jest on płodny ... ;-) tzn nie aż tak rozciągliwy itd chociaż przezroczysty, poźniej się zmienia i robi się coraz mniej, przynajmniej ja tak mam

nie ma określonego śluzu dla ciąży. Wiele kobiet ma po prostu "mokro", ja z kolei miałam bardzo sucho, zero śluzu

Gość anna lenkaaaaaaaa
wiec dziewczynki zrobilam test :D nie porafilam sie doczekac :D iii i i i 2 krechy ;) jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D za 1 razem sie nam udalo i taki strzal :D ciesze sie bardzo :) sluz po owulacji mialam taki jak zawsze przed @ a obecnie jest taki przeroczysty jak osoba wyzej pisze nie ciagnacy sie a czasmi bywa lekko bialawy ;) ciesze sie :D

Gość anna lenkaaaaaaaa
mania - wiec na swieta bedziesz miala prezent jak wyszukany :D :)

ja mialam duzoooo sluzu... non stop mokro na poczatku ciazy i to mi dalo do myslenia, teraz jakos zrobilo sie sucho...

Gość anna lenkaaaaaaaa
:) ja az tak mokro to nie mam , ale troche wiecej niz zwykle gdyby miala przysc @ :)

Gość anna lenkaaaaaaaa
Minia85 - nie dziekuje :D