Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kg16

Prawdopodobna ciąża

Polecane posty

Gość kg16

siema. tydzień temu uprawiałam z moim chlopakiem... pettnig, na początku bylo wszystko ok dopóki mój chłopak przejechał swoim penisem po c***e ( wcześniej nie doszło do wytrysku) okres spóźnia mi sie juz od 4 dni i boję sie ze jestem w ciazy, choc też w sumie byłam przeziębiona i może to jest powodem opoźnienia? Bardzo prosze o odpowiedzi na mój problem.

Gość SamaNieWiemCzySzczesliwa
nie jestes w ciazy

Gość w 100%
nie schizuj, nie zaciążyłaś

zacznij już kupować ciuszki dziecięce...na bank jesteś w ciąży, tylko uważaj! Jak spuchnie ci kolano, to może być ciąża pozamaciczna...

Gość mouty
a calowalisice sie?bo tez tak mozna w ciaze zajsc

Gość oiyvf
cux- dokładnie

Gość kg16
ej no nie róbcie sobie jaj bo mi odwala i sama już nie wiem ; DD tu mi mówia ze prawdopodobnie moge byc a tu nie ^^ paranoja ;pp

Gość oiyvf
ile ty masz lat???1 13???

Gość dybka
Witam. Mam maly problem.. Chcialam sie dowiedziec jakie jest prawdopodobienstwo ze moglam zajsc w ciaze? Miesiaczka skonczyla mi sie 27 czy 28 grudnia 2012 a kochalam sie z moim chlopakiem 6 stycznia i skonczyl we mnie.. Mam nieregularna miesiaczke. 3 dni po miesiaczce zaczelam miec jakas wydzieline z pochwy.. Nie jest biala tak jakby lekko przezroczysta ( zolciana O.o ) I chce sie dowiedziec co to moze byc. Mam lekkie bole pod brzuchem ale to bardzo lekkie i czuje jak bym miala w brzuchu wrzuconego balona :/ Moze to dziwnie brzmi ale tak jest. Prosze o jak najwiecej odpowiedzi, nie wiem co o tym myslec. I kiedy moglabym robic test?

Gość dybka
Witam. Mam maly problem.. Chcialam sie dowiedziec jakie jest prawdopodobienstwo ze moglam zajsc w ciaze? Miesiaczka skonczyla mi sie 27 czy 28 grudnia 2012 a kochalam sie z moim chlopakiem 6 stycznia i skonczyl we mnie.. Mam nieregularna miesiaczke. 3 dni po miesiaczce zaczelam miec jakas wydzieline z pochwy.. Nie jest biala tak jakby lekko przezroczysta ( zolciana O.o ) I chce sie dowiedziec co to moze byc. Mam lekkie bole pod brzuchem ale to bardzo lekkie i czuje jak bym miala w brzuchu wrzuconego balona :/ Moze to dziwnie brzmi ale tak jest. Prosze o jak najwiecej odpowiedzi, nie wiem co o tym myslec. I kiedy moglabym robic test?