amatorka świeżych prawików 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 chodźcie do mnie :-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawy po co Napisano Wrzesień 22, 2010 a co z nami chcesz zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*BLE BLE* 1 Napisano Wrzesień 22, 2010 jestem :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amatorka świeżych prawików 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 jutro mam randkę :) a Wy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ulv 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 no właśnie, po co Ci my, prawiczkowie (nie mylić z prawicowcami)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*BLE BLE* 1 Napisano Wrzesień 22, 2010 a ja nie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amatorka świeżych prawików 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 mam taki kafeteryjny fetysz dotyczacy prawików, namiętnie lubie zakładac o nich tematy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kim jestes amatorko? Napisano Wrzesień 22, 2010 i ile masz lat? czy jesteś dziewicą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ulv 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 czyli rozumiem, że to sztuka dla sztuki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amatorka świeżych prawików 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 och, na co dzień wiodę porzadne zycie - jestem przykładna i moralną kobietką, ale nocami na kaffe ... zakładam o Was tematy i bardzo mnie to kreci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amatorka świeżych prawików 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 a co do mojego dziwictwa - jestem wtórna dziewicą ... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*BLE BLE* 1 Napisano Wrzesień 22, 2010 bardzo cie to bawi pewnie nie ale wiekszosci prawikow to nie jest do smiechu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w zyciu nie bylem na randce Napisano Wrzesień 22, 2010 i pewnie nigdy nie bede Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Prawik Wielki Napisano Wrzesień 22, 2010 Już się ujawniam. Niech mnie ktoś rozprawiczy, proszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amatorka świeżych prawików 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 ale Wy sie lubicie użalac nad sobą - problem jest w Waszym mysleniu a nie w braku sexu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja bylem tylko na 1 randce, al Napisano Wrzesień 22, 2010 e niestety nic z teg nie wyszlo, teraz jestem sam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*BLE BLE* 1 Napisano Wrzesień 22, 2010 a co ma myslec brzydki niski niesmialy prawik co :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amatorka świeżych prawików 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 i nie chcesz zupelnie chodzic na randki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapselko 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 myślećto sobie można do woli. Jak ktoś nie jest za przystojny to nic nie da myślenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapselko 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 ble ble kobiety tego nie zrozumieją. Możesz pisaćpisać i tak to nie dociera do nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amatorka świeżych prawików 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 ble ble >> brzydki niski niesmialy z pierwszym i trzecim problemem mozesz sobie poradzic, na drugi (wzrost) nie masz wplywu o wzorst sie nie martw - hitler czy putin byli/sa niscy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja bylem tylko na 1 randce, al Napisano Wrzesień 22, 2010 Chce pojsc na randke, ale mnie zadna nie chce. Wyobrazcie sobie, ze spotkalem sie kiedys z 1 dziewczyna wydawala mi sie fajna, spytala jaka mam prace i samochod. Po moich odpowiedzach dosyc szybko zakonczyla spotkanie i przestala odbierac fony ode mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Prawik Wielki Napisano Wrzesień 22, 2010 Ja nigdy nie zaproponowałem żadnej dziewczynie randki. Jestem nieśmiały... eh, mam mało znajomych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapselko 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 niby co zrobi z brzydotą? pójdzie na operację na to trzeba kasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amatorka świeżych prawików 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 Ja bylem tylko na 1 randce, al>> bo to głupia cipa była !!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja bylem tylko na 1 randce, al Napisano Wrzesień 22, 2010 Ja zaproponowalem, jakos sie przemoglem, ale to sie i tak smutkiem skonczylo. Nie jestem zbyt ladny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*BLE BLE* 1 Napisano Wrzesień 22, 2010 amatorka bardzo bym cie prosil nie porownuj mnie do hitlera i stalina dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja bylem tylko na 1 randce, al Napisano Wrzesień 22, 2010 amatorka świeżych prawików Pewnie tak, niestety ja bardzo dlugo bylem podlamany, jestem nadwrazliwy chociaz na codzien tego nie pokazuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Prawik Wielki Napisano Wrzesień 22, 2010 Wow. Ja mam wrażenie, że kobiety chcą, żeby interesowali i adorowali ich faceci bezczelni, cwaniacy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapselko 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 chłopaki na takich spotkaniach liczy się wygląd cała ta chemia to coś to właśnie wygląd faceta że dziewczyna się chce kolejny raz spotkać. Dopiero później zaczyna się liczyćnp wnętrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach