Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelia12345

Pytanie do forumowych prawiczków

Polecane posty

Gość amelia12345

Dlaczego nie zrobicie nic, żeby przestać być samotnymi? Dlaczego nie zaprosicie dziewczyny, która wam się podoba na randkę, dlaczego nie spróbujecie poznać kogoś? Uważacie, że jesteście brzydcy? A przecież dziewczyny wcale nie szukają nie wiadomo jakich przystojnych facetów. Wystarczy mieć dobrą gadkę, jakoś zainteresować dziewczynę i ona już jest wasza. Dlaczego nie robicie nic, żeby zmienić waszą sytuację?

Gość nie bez powodu są prawikami

Bo oni najpierw pytaja kobiet, czy sa dziewicami. Jak nie jest, to niestety, ale prawiczek nie tknie takiej "zużytej". :classic_cool: Wiec zostaje mu walenie gruchy. 🖐️

Gość odpowiadam jako wywołany
Otóż dziewczyny które mi się podobają mają mnie za nic. Nie ma zażyłości, jedna dwie ranki i nic, częściej nawet nie ma randki. Na forum wypowiedzi starych prawiczków to głupie trolowanie. Ja nie narzekam na swoje życie wybrakowane erotyczne.

Oczywiście nie pytam przygodnie spotkanych kobiet o dziewictwo waginalne a tym bardziej analne. :classic_cool:

Gość trese
bo nie szukam dziewczyny. Podoba mi sie to ze jestem sam i nie czuje sie z tym zle .

Gość amelia12345
Ok rozumiem, że chcesz być sam. Ale nie czujesz żadnego popędu seksualnego? Nie potrzebujesz seksu? Nie wierze, że nie. Natury nie da się oszukać.

Gość to nie takie proste
amelia ale chrzanisz kobieto, serio. jak laska ma do wyboru dwóch facetów, jeden powiedzmy średniak z wyglądu, nie prawiczek, a drugi bardzo mało atrakcyjny lub po prostu brzydal i prawiczek, to jak myślisz, którego wybierze?? nie dość, że brzydki to jeszcze w łóżku porażka? może mieć bogate wnętrze, być elokwentny, miły, szarmancki itd. ogólnie bardzo wartościowy facet, ale jak Ty sobie wyobrażasz seks z kimś, kto nam się nie podoba, a do tego nic o tym seksie nie wie? bo ja sobie tego nie wyobrażam. wiadomo, że każdemu podoba się co innego, dla jednej brzydki dla drugiej bóstwo :P ale po kilkunastu koszach można naprawdę mieć serdecznie dość

Są osoby z zaburzeniami emocjonalnymi (czyli ja) a są i osoby z zaburzeniami seksualnymi (forumowicz powyżej) :).

Gość kocham CarrieB

Gość ja jestem prawiczkiem
ale nie jestem za piekny. dziewicy nie szukam, ale to nie sa dziewicami tym bardziej wola doswiadczonych przystojniakow

Gość trese
Jezeli nie miałem seksu od wielu lat to nie mam potrzeby seksu . Jesli ktos ma zalozmy potrzebe wycieczki do JAponii , a nie moze zreealizowac swojego marzenia przez wiele lat ( na przyklad ze wzgledow finansowych ) to w koncu przestanie myslec o tym , bo i tak wie ze tego nie bedzie mial . JA tez nie mysle o seksie bo wiem ze go nie bedzie . A poped seksualny naturalnie mam , ale stlumiony swiadomoscia ..

Gość to nie takie proste
ja to na ten przykład opierrdalam pałę jak zawodowiec :classic_cool:

a z tymi dziewicami to mit. mysle, ze zaden normalny chlopak dziewictwa nie wymaga. inna sprawa, ze doswiadczone kobiety tym bardziej chca doswiadczonych, na dodatek wiekszosc kobiet skresla faceta bez prawa jazdy

Jaki mit, to tylko kwestia preferencji, skoro ktoś np lubi blondynki to może jakiś będzie chciał dziewicę (i nigdy nie skonsumuje związku )

Gość oceniacze temate
ja jestem..... co się dziwisz? 🖐️ kuurrway kalkulują - chcą żeby ktoś im dupę bo same nie potrafią :D

Gość gómerang
A jakbyście zaczęli pisać z jakąś dziewczyną na kafe, która by normalnie pisała i wyrażała chęć spotkania bo sama jest niedoświadczoną sierotką - to co?? Spotkalibyście się czy nasrali w pory?? Albo machnęli ręką? :P

mysle ze dziewictwo nie ma wplywu na atrakcyjnosc kobiety

Gość carrie bradshaw. tepi
prawiczkow

Z praktyki wiem że na kafeterii mimo znacznego poziomu desperacji kobiety nie umawiają się :classic_cool:

Gość do gómerang
zalezy czy by byla ladna :classic_cool:

Gość trese
jezeli o czyms myslisz , a nie realizujesz tego przez dni , miesiace , a nawet lata . To przychodzi rezygnacja . podoba ci sie chłopak z ktorym nie mozesz byc . Wczesniej czy pozniej o nim zapomnisz . Jesli nie za miesiac to za 10 lat . U mnie jest tak samo . NIe miałem seksu przez 5 lat , była jeszcze nadzieja ze to sie zmieni po 10 latach nic sie nie zmieniło . A teraz jestem do tego stanu przyzwyczajony

Gość amelia12345
dzisiaj pragnę iść do kina a ikt nie chce mnie zaprosić :(

Gość to nie takie proste
no jeśli chęć seksu z kimś kto nam się podoba i ma podobne do naszego doświadczenie jest zaburzeniem seksualnym to faktycznie, mam z tym problem :P tak na marginesie, jestem kobietą :D

Gość trese
Ale nie czujesz żadnego popędu seksualnego? raczej rezygnacja kilkunastu lat bez seksu blokuje we mnie poped seksualny . Jezeli czegos nie dostajesz przez dluzszy czas , to o tym zapominasz