Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No więc jak?

Czy może mi ktoś wyjaśnić...

Polecane posty

Gość No więc jak?

Mój chłopak (nie napiszę facet, bo nie zachowuje sie jak mężczyzna) ma 23 lata. nie pracuje i na wszystko kase bierze od mamusi. Na wszystko. na dodatek musi się dość mocno o to prosić. Jak pytam czy jemu nie głupio że ma tyle lat, że moze iść do pracy i zarobic na swoje wydatki, to on odpowiada że nie, i że jego koledzy od rodziców dostają więcej... dodam że w domu się nie przelewa, ot normalna rodzinka. Ja staram sie zrozumiec ze jak chodzi na uczelnie to mu sie nie chce (choc i tak sie nie uczy), ale juz kolejne wakacje mijają a on siedzi w domu 3 miesiace, i tylko marudzi ze kasy nie ma... a do roboty nie idzie bo koledzy nie chodzą... Powiedzcie mi jak mam mu przemówić?? jak tylko delikatnie zaczynam temat to zaraz sie na mnie złosci;/ p.s żeby nie było że się czepiam a sama nic nie robie...co prawda mieszkam z rodzicami i oni mnie utrzymują, ale chcę ich troche odciążyć... studiuje dziennie, mam dość dużo zajęć, a mimo wszystko jestem zatrudniona co prawda na pół etetu, ale swoje jakieś tam pieniądze mam.

Gość mi sie chce bardzo........:P
nie przemowisz, sam sobie musi albo rodzice

Gość naczelna piękność kafe
To po co zadajesz się z darmozjadem?

Gość koloseum
No nienormalne to !!!!!!!!!!!!!!!!! Puść w trabę tego KENA

Gość No więc jak?
właśnie myslę, że jakby matka przestała dawać mu kase to by się ogarnął... ale przeciez nie powiem jej, ze on całą kase przepija i że ma przestać mu dawać bo tylko mnie sie za to oberwie, i ona mi nie uwierzy ;/ z resztą nie bede sie wtracac do tego jak ona wychowuje swoje dzieci;/ on uważa ze jak bedzie musiał to pojdzie do roboty... tyle że ja po tylu latach widząc jego podejscie przestaje w to wierzyc :/

Mamusia przestanie, to na tobie zacznie żerować. A potem na następnej i tak już będzie zawsze. Nigdy tak naprawdę nie będzie "musiał" iść do pracy. Zresztą, nikt go nie przyjmie bez doświadczenia i z marnymi wynikami na studiach...

Gość No więc jak?
właśnie ode mnie nigdy kasy nie chce, a jesli juz jakies "swoje" ma, to na prezenty mi nie żałuje...

Gość koloseum
JAK SE POSCIELESZ TAK SIĘ WYŚPISZ!!! Ja bym dawno go w dupę kopneła.Nie stać cię na porządnego faceta kobieto !!!!!!!!