Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MłodaŻona

Tak szybko?

Polecane posty

Gość MłodaŻona

Jestem z moim mezem 4 lata, niecały rok temu wzielismy slub, ale to co sie dzieje w naszym zwiazku troche mnie przytlacza. Ogolnie jest dobrze, wszyscy widza w nas szczesliwa pare, a ja czasem czuje sie samotna. Nie wiem moze wyolbrzymiam. Chodzi o to ze kiedys moj facet calowal mnie czy przytulal tak mimochodem a teraz zadko mu sie to zdarza. Kiedy ja chce go pocalowac mowi "musze umyc zeby", chce go przytulic, nie moge bo przyszedl z silowni i jest spocony.. no i co z tego mi to nie przeszkadza. Chce razem z nim sie wykapac (tak jak za dawnych czasow) nie bo pod prysznicem jest za mało miejsca, a kiedys bylo duzo? Wieczorem klade sie do lozka i czekam az skonczy grac na komputerze w jakiejs glupie gierki po czym on przychodzi i mowi mi dobranoc i odwraca sie plecami:( Czasem ma dobry dzień i jest całkiem inaczej ale większosc czasu tak wyglada..:( Co robić?

powiedz mu, że za ciasno robi się w waszym mieszkaniu i pokaż mu drzwi :) może to go z lekka otrzeźwi

Gość rozumiem cię w 100%
ja jestem z moim 3 lata też rok po ślubie i jest zupelnie tak samo!!!! zaczęłam miec przez to kompleksy:o

a nie umiecie powiedzieć: skoro tak -to ja takiego męża nie chcę ? ile można prosić cudować i przepraszać, że żyjecie?

jeśli chodzi o relację samotna matka i dochodzący ojciec to tak

jaaaaasne - no facet winien ;) a moze to kobieta przestala o siebie dbac ? moze w codziennym zyciu wychodza wady skrzetnie przed slubem ukrywane ? tego nie bierzecie pod uwage ......... za trudno analizowac swoje postepowanie ?

tak się skladaze dziecko mamy...zaplanowane...poczete 2 miesiące przez slubem... a rozmowa nicnie daje...jest zamkniety w sobie, nie widzi niby problemu

nie to nie tak szczerość za szczerość jeśli baba może powiedzieć- to mi nie pasujesz to facet chyba też umie mówić po polsku i powiedzieć- bo mi przeszkadza coś tam

No na pewno nie jest to mile a czy normalne? chyba tak...za wyjatkiem tego "dobranoc" i odwracania sie plecami. Po jakims czasie wkrada sie rutyna i to jest normalne, pytanie co z tym zrobic. Mozesz spojrzec czy Ty starasz sie w malzenstwie, czy sie np nie zaniedbalas..W kazdym zwiazku sa lepsze i gorsze chwile, ale te gorsze mozna poprawic np seksowna bielizna, czulymi slowami no i nie bede Ci pisac czym jeszcze - jestes dorosla:)

1. Trzeba udać się do psychiatry- bo macie zaburzenia psychoparanormalne 2. Trzeba wziąźć rozwod 3. Trzeba przejść w tą samoą rutyne co mąż

ew. 3 - bedzie jak "zelbeton", a moze i 4 - nada konstrukcji odpowiednia sztywnosc proste - powiedziec i co ? i bedzie foch. bo tak jestescie skonstruowane ;) widocznie woli milczec. to nie jest najlepsza metoda. ale czasem lepsza niz mowic. bo mowienie moze wywolac to o czym pisalem powyzej - baaaaardzo negatywne wasze reakcje

tak się skladaze dziecko mamy...zaplanowane...poczete 2 miesiące przez slubem... a rozmowa nicnie daje...jest zamkniety w sobie, nie widzi niby problemu

dziwie sie, ze jeszcze nikt nie zasugerowal, ze on ma kochanke :D:D:D porozmawiaj z nim i pojdzie na pewne kompromisy. jak sie odwraca zawsze Ty mozesz go objac, nie wiem czy macie laptopa (akurat z graniem wieczorami tez mielismy problem) - moj maz kladzie z z laptopem do lozka, ja na jego ramieniu - ja usypiam, a on sobie gra i kazdy jest zadowolony

tia kolejny topik gdzie autorka pisze sobie a reszta sobie:) jeśli w życiu tak samo rozmawiacie z mężem...........

Gość MłodaŻona
Mamy corke dbam o siebie, dbam o niego, czasem kilka dni staram sie jak moge sama przytulam proponuje ze zrobie mu masaz, jakies wyjscie tylko we dwoje ale jak to po kilku dniach nie przynosi efektow to mam juz dosyc staran z jednej strony...

Gość MłodaŻona
W ogole to uprawiamy seks tylko w weekendy bo on nie ma sily po pracy... Czuje sie brzydka!! Nie mam nawet ochoty sie starac balsamowac perfumowac itd bo on tego nie widzi...

moja rada będzie krótka skończ pierdolić zacznij czytać :)

Gość wg mnie...............
A ja tak poradzę z drugiej beczke... Może ZA BARDZO SIĘ starasz? Jesteś zawsze miła, słodka, obiad ugotowany, Misiu Srysiu i te sprawy, to może facet przyzwyczaił się do tego jak do czegoś naturalnego - czegoś co mu się NALEŻY i dobrze mu tak? Może właśnie zdystansuj się trochę, zniknij z domu na godzinę, dwie, trochę "ochłodź" strosunki - ale nie bądź wulgarna, tylko w sensie jakby odległa, odpowiadaj sylabami. Zrób obiad na inną godzinę, bo byłaś czymś zajęta, umów się z koleżanką... Chodzi o to, że on poczuł, że coś jest nie tak i on zaczął się starać. Z moich doświadczeń - nigdy nie podawaj facetowi wszystkiego na tacy. Znudzi mu się. Szanuj się, kobieto!

...Mozesz spojrzec czy Ty starasz sie w malzenstwie, czy sie np nie zaniedbalas..W kazdym zwiazku sa lepsze i gorsze chwile, ale te gorsze mozna poprawic np seksowna bielizna, czulymi slowami no i nie bede Ci pisac czym jeszcze - jestes dorosla... Cóż za dojrzała i fachowa porada...