Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakatarzona Kama

nie wiem dlaczego tak jest :(

Polecane posty

Gość zakatarzona Kama

hej. Może pomożecie mi coś zrozumieć..ja już naprawde nie wiem. Poznałam w necie mężczyznę, 10 lat starszy, po rozwodzie, mający juz pewien bagaz doświadczeń. Bardzo dobrze utrzymywał się między nami kontakt. Ja mam 27 lat, mam dośc dobra pracę, dobrze wyglądam i nie wydaje mi się, abym była pustą lalką :(. Wszystko było dobrze, dopoki nie wysłałam mu zdjecia mojego. pochwalił, że jestem bardzo ładna i do tego mądra. Przy czym zawsze podkreślał, że on nie jest atrakcyjny. Już nie pisze do mnie jak przedtem. Owszem sam pierwszy zaczynba rozmowy, ale ja już czuję, że gdzieś popełniłam błąd. Przyznam szczerze, że zależało mi na nim. Wydawał się taki dojrzały, przede wszystkim tym mi imponował. Czy to możliwe, że przez moje zdjęcie zmienił zdanie? Nie jestem super pięknością, ale uważana jestem za ładną dziewczynę... ach :( może przestane dbać o siebie i ogole się na łysko.. będzie dla mnie lepiej.. :(

może po prostu jego zapytaj? my możemy jedyni powróżyć ci z fusów

Gość zakatarzona Kama
ike - > jak każdemu pytającemu. Chyba nie spełniłam jego oczekiwań wizualnych, tak mi się wydaje

A może uznał, że jestes zbyt atrakcyjna dla Niego. Może stwierdził, że sie zniechęcisz do Niego przez to, jak On wyglądał. Więc w tym zniechecaniu właśnie Ci pomaga przez swoje zachowanie. Widziałas Jego zdjęcie?

albo odwrotnie bo lubi inny typ urody ewentualnie ma jakieś problemy z życiu codziennym co zbiegło się z faktem wysłania przez autorkę zdjęcia albo autorce wydaje się, e jest inaczej bo nawciskała sobie czegoś do głowy możliwości jest wiele czasem wystarczy zapytać

Gość zakatarzona Kama
nie, powiedział, że nie ma zdjęć swoich w komputerze, w co trudno było mi uwierzyć. Możew racha powinnam być naiwna, głupia grać dostępną, robić wszystko, ale ja tak nie potrafie. Podeszłam do niego jak człowiek do człowieka.. jak widać warto być tylko humanitarnym na cmentarzu. Mnie nie zależy na jego wyglądzie, owszem powiedział, ze nie jest atrakcyjny, mi na tym nie zależało. Niewarto nic

to, że face nie jest atrakcyjny nie oznacza, że spodoba mu się absolutnie każda

Ike ale też raczej nie przebiera, zwłaszcza w tym wieku ;) Chociaż ja niedawno poznałam na czacie chłopaka, który miał taaaaaaaaaaaaaaaaaaakie wielkie wymagania a jak zobaczyłam jego zdjęcia, to myślałam, że zemdleję...:O

po tym jak zobaczyłam jakiej dziewczyny szuka jeden z kafeteryjnych prawików uwierzyłam, że wszystko jest możliwe

A no, jest tu taki :P Też byłam w szoku :D:D No ale jeśli sama dziewczyna mówi, że jest ładna, to może jest...:P A wtedy ten facet chyba jest strasznie zakompleksiony i się boi.

Gość zakatarzona Kama
jestem od niego młodsza o 11 lat. Mnie wcale nie przeszkadza róznica wieku, ani to, ze nie jest atrakcyjny fizycznie. Nie przeszkadza mi, ze jest po rozwodzie i ma dzieci.... Wg mnie przesadza. Ja jestem bardzo otwarta na kontakty, ale nic na siłę, zawsze u mnie honor był na pierwszym miejscu. Może faktycznie chcę schłodzić kontakt. Zresztą czy to ważne, mogłam nie wysyłac zdjecia. moze chcociaz fajnie by się pisało...

Gość zakatarzona Kama
wiem Chartotko :) ale jak człowieka coś przybije, to wsparcia nawet na kafe szuka. dziekuje dziewczynki za wyrozumiałość...

Gość zakatarzona Kama
pytać tez nie honor, on się odzywa, ale widzę, że moje zdjęcia wszystko zmieniło.... Ike ma racje, już nie ma o co pytać.

No tak, czasami w akcie desperacji też tu przybiegam :P Ja tam nie wiem, staram się nie unosić honorem nigdy;) Ale jestem 10 lat młodsza od Ciebie, to może jeszcze nabiorę tej cechy ;P

ja pierrrrr ike w swoje wydumane dyrdymały nie mieszaj

Gość pokaz swoja fotke

coś czuję w kościach, że to kolejna odsłona Kim vel....

Gość zakatarzona Kama
kafe juz po kilku kinutach okazuje sie błędem :)

Gość zakatarzona Kama
kinutach ;)

Gość majka8333
powodow moze byc wiele: 1. facet nie jest zdecydowany na zwiazek, a ty na pewno chcesz juz cos trwalego stworzyc 2. moze mu nie odpowiadasz wygladem, faceci czesto pisza ze nie sa atrakcyjni a sa normalni:) 3. moze zona wraca, moze on do niej, a moze jest ktos inny 4. nie warto rozmawiac w nieskonczonosc. ile juz rozmawiacie ze soba ??

Gość zakatarzona Kama
niedługo rozmawiamy, tydzień. Ale chyba za długo.