Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co mi jest ? ? ?

Co mi jest ? ? ?

Polecane posty

Gość Co mi jest ? ? ?

Od 4 dni czuję okropne swędzenie w pochwie... Do tego zaczerwienienia i gęsta żółto kremowa wydzielina... Stosuję Clotrimazolum ale nie pomaga...

Spróbuj jeszcze tak jak mi poleciła jedna pielęgniarka - posmaruj tampon najlepiej taki mini mocno clotrimazolum i włóż do środka. I zmieniaj 2-3 razy dziennie. A jak nie pomoże to niestety nie ominie Cię wizyta u gina i coś mocniejszego.

Gość lkjkljkjk
jezeli juz chcesz bez recepty to polecam albothyl, dla mnie pomaga przy tego typu infekcjach

Czesc , grzybica jak nic, mozesz isc do lekarza domowego i on Ci zapisze clotrimazolum w tabletkach dopochwowych, wcale nie musisz isc do gina. PO skonczonej terapii zastosuj globulki z naturalna flora bakteryjna pochwy , jest ich wiele. Do tego wzmocnij organizm , bo grzybice masz dlatego ze jest oslabiony , a nie dlatego ze ktos CIe zarazil. Jak masz partnera to on tez ma sie smarowac przez tydzien clotrimazolem mascia, ktora jest bez recepty. I nie boj sie powiedziec lekarzowi rodzinnemu o tym, bo to jest na porzadku dziennym.

Gość nataalkaaa
Ja bym jednak radziła iść do ginekologa, to nic strasznego, przynajmniej jak Cię obejrzy to lepiej dobierze leki i długość kuracji. Przy rozwiniętej grzybicy trzeba troszkę więcej zachodu, żeby się tego pozbyć skutecznie i na zawsze.

Gość a taka jedna 24444yy
masc clotrimazoum jest do stosowanie zewnetrznego:O a nie do robienia tamponów idz do przychodni do ginekologa powiedz ze masz grzybice pochwy ze cie swedzi to powinna ci przepisac globulki ja psozłam do panstwowego gina i babka z miejsca mnie przyjeła