Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgorzata-badacz-c-stringi

C-stringi, super sexy majtki

Polecane posty

Ulissess tez prawda !.. a jak się nazywają te majteczki co sa tak do połowy posladka?.. tanga?..

Gość conis
ja nie lubię takich całkiem niskich majteczek, nie wglądam w nich i są średnio wygodne, a co do tych majtek c-string to w życiu bym czegoś takiego nie założyła nawet na romantyczną noc. Wolę stylowe i eleganckie, coś w stylu takich z nipplex http://bit.ly/rjjnNd

Gość kfkkgg
jak sie ma bobra to sie takich nie zalozy

Gość c-stringi
wilgotna-pani chce sobie takie kupic, nie wiem tylko gdzie, juz szukam! *************************** Ja kupiłam tutaj i te: http://luxbielizna.sklep.pl/cr3300-cstring-koronka-p-8982.html Nie narzekam, na dodatek tego jestem zadowolona i lubie je nosić - jest to cos innego. Tutaj też jest forum o c-stringach bez wulgaryzmów http://luxbielizna.sklep.pl/forum/forum-3-page-1.html

Gość dr.wlad
caly dzien w takich chodzic, nie wiem czy to wygodne.

Gość crazy LBL
jako ciekawostka, sexy zaskoczenie - czemu nie. Oczywiście nie jest takie coś przeznaczone do dłuższego użytku. W jakimś seks - shopie widziałam podobne cudeńko tylko skomponowane z korkiem analnym - jako pewne zamocowanie żeby nie groziło spadnięcie.

Gość hycho
To nie są majtki do noszenia ale do szokowania. Największy szok wywołują w środowisku samych kobiet np. w szatni na basenie czy w pracy.

Gość Rozgardiaszona
Jest granica kiedy ubranie przestaje być ubraniem i te majtki nie są już takie ,to po prostu podpaska.Lubie czuć się sexy i lubie duż o pokazywać ,dlatego wybieram sie na basen w mikro bikini ,ale dla mnie te c stringi to pomyłka.

Gość Sytuqcja
Ja jak byłam w szkole chodziłam czesto bez majtek ale na wycięcie mnie kiedys kolega przyłapał :(

Gość pb_net
cześć wszystkim jestem Paweł mam 34 lata i dziewczynę 33 lata, siatkarkę. jest wysoka, szczupła wszędzie poza pupą co po prostu doprowadza mnie do seksualnego obłędu :) (ona twierdzi, cytuję "jest za duża i zbyt wystająca i zbyt okrągła " ) ??? :) i to nie możliwe żeby mi sie tak podobała :) proszę o radę jaki komplet bielizny będzie najlepszy... tak jak mówiłem góra A-B max, a dół nie wiem :) M? :) wzrost 179 cm. z góry dziękuję pozdrawiam