Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sdfsdfsdafdsf

Moja fantazja.

Polecane posty

Opowiem wam moją fantazje. No poprostu musze się z kimś nią podziekic ! :D wiec tak.. Rano, budzi mnie subtelny pocałunek mojego mężczyzny. Ja odwzajemniam pocałunek i idę dalej spać przewracając się na bok. On nachalnie nie dając mi spać całuje mnie po szyi, pieści moje piersi. Jego ręka powoli ląduje w moim kroczu. Nie mając nic przeciwko rozszerzyłam nóżki. Kiedy kładę się na plecy, namiętnie mnie całuje. On języczkiem zaznacza ścieżkę od szyi, piersi, brzuszek po cipkę. Ja, swoimi cichymi jękami mówię mu jak mi jest dobrze, żeby nie przestawał. Naglę dostaje się do krainy czystej rozkoszy. Ten orgazm mnie obudził :D On, kładzie się na plecy. Zaczynam się bawić jego penisem. Wsadzam go głęboko do gardła, pieszcząc jego jądra. Słyszę jak mu dobrze. Nagle eksploduje. Wszystko ląduje w moich ustach. Połykam wszystko i mówię mu, że smakowało:D . Nie odstępując moich ust na krok.On kładzie się na mnie. Wsadza swojego penisa w moją cipkę. Jęczę, krzyczę. Po 2 min ruchania zaczyna wolnymi ruchami, głęboko wsadzać swoją pałę. Bardzo mnie to podnieca. Zaczyna coraz szybciej i szybciej.. Nagle dostaję orgazmu jakiego nigdy w życiu jeszcze nie doświadczyłam. Mówi mi jak bardzo mnie kocha. Odwzajemniam mu słowa i idę spać :D

Gość śmiechu wartee
nuda, nie chce mi się tego nawet czytac

Gość Długi_1111
ide spać

Gość śmiechu wartee
przeczytałam i odpycha mnie twój wulgarny język.

bo ja lubie delikatnie subtelnie. a nie tak jak wy kurwić ile poparnie. patrzec jak ona placze ... to jest fantazja moja. A nie napisałam jej dla was wiec nara ;)

Gość Typowy niewzruszony
i ty myślisz, że wyliże ci taką śmierdzącą po całej nocy flądrą brochę?

ja jestem zawsze pachnaca! :D Mówię już to drugi raz. To fantazja!! Wiec cioty sie nie odzywać.. Ja smierdzacego penisa tez bym nie tknela wiec zamknac japy jak cos nie pasuje! :D

Gość Typowy niewzruszony
zdychaj w męczarniach, tania dziwko bez edukacji

Gość śmiechu wartee
żal.pl :classic_cool:

Ciekawi mnie tylko, czy zamierzasz tę fantazję wprowadzić w życie? Nie jest to przecież jakieś bardzo wygórowane i niewykonalne.

Gość smiechy na lachy
ciekawe gdzie znajdziesz mutanta co najpierw ci sie spusci do japy a potem od razu cie wyrucha, ha, glupia

i to ma byc fantazja - narnormalniejsza rzecz na swiecie - marnego masz faceta skoro tobie tego nie zapewnił

Gość BOlimnietooo
zal mi cie jebana szmato.. kiedy ja tak chce zrobic mojej kobiecie z rana to ona mnie odpycha.. wolicie spac niz sie ruchac kurwy!!!!!

Gość japier
zadna fantazja, norma dla mnie Jak jest inaczej to ten facet to pizda