Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onlyangel

czy to ciaza?

Polecane posty

witam wszystkich! mam 31 lat 5 dni temu skonczyl mi sie okres dostalam go troche wczesniej niz zazwyczaj i byl mniej obfity, przechodzilam go bezbolesnie (zazwyczaj zwijam sie z bolu, czsami 2-3 tabletki ketanol 50mg mi nie pomagaja). od 3 dni czuje sie jakbym maila poteznego kaca, chociaz dawno nie pilam alkoholu, jestem wewnetrznie rozbita, zoladek mam w gardle, miewam zawroty glowy, piersi i sutki mam bardzo obolale, mam rowniez zwiekszona ilosc wydzieliny z pochwy.czytalam na necie informacje o pierwszych objawach ciazy i niby sie zgadza, ale chcialabym poznac wasze opinie. ps. jestem ze swoim kochanie prawie 4 lata niestosujemy zadnej antykoncepcji i wspolzyjemy regularnie(kilka razy w tygodniu) i jak dotej pory nic. moze teraz sie udalo;)

testom nie za bardzo wierze. kolezanka zrobila ok 10 i kazdy z negatywnym wynikiem, choc sie jednak okazalo, ze byla w ciazy. znam tez przypadki w druga strone. mi chodzi o wasze doswiadczenia. bardzo prosze o odpowiedz. ps mieszkam za granica(holandia) i tu lekarze tez zazwyczaj mowia prosze zrobic test ciazowy wiec?

Gość mammmmmma
testom nie wierzysz a wierzysz kobietom z forum? co to my wrozki??? jeb** jestes

mile jestescie dzieki. mi chodzi o wasze doswiadzczenie, czy ktoras z was miala podobne objawy? ps. czy moje pytanie jest z kosmosu? przegladalam inne wypowiedzi na forum i na bzdurniejsze pytania padaly madrzejsze odpowiedzi dzieki;(

Gość wertyu
Wiesz, zawsze jest prawdopodobieństwo ciąży tym bardziej jak się nie zabezpieczasz a regularnie współżyjesz. Ja w swoich dwóch ciążach nie miałam okresu. Takze skoro dostałam w terminie -plus minus 3 dni- i chocby był krótszy to wiedziałam, ze nie jestem w ciąży. Jak nie wierzysz testom ciążowym to wybierz się do przychodni na badanie hormonu Bhcg. To Ci da 100 % pewnosci.

Gość wertyu
Aaa i objawy które opisujesz mogłyby wskazywać na ciąże ale czasem to organizm plata figle. Nasza autosugestia. Dlatego warto żebys zrobiła test czy też Bete dla świetego spokoju :)