Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wstydliwyptyś

jak odzyskać pieniądze od ex?

Polecane posty

Witam, mam taki problem - po pół roku związku, dziewczyna poprosiła mnie o pożyczkę 2tyś zł. Niestety jednak parę dni później zerwała ze mna kontakt zupełnie, zablokowała na wszystkich portalach społecznościowych. Nie odbierała telefonu i nie odpisywała na wiadomości. Po pewnym czasie okazało się, że była to zupełnie inna osoba niz myślałem.... zakłamana, ordynarna, fanka Legii, która jeździła na mecze i rozrabiała. Macie może jakiś pomysł, jak mam odzyskać ten dług? Niestety pozyczyłem jej te piniądze "na słowo", nie spisalismy zadnej umowy....

Gość czy jestes w stanie udowodnic
ze pozyczyles jej kase? jakies mejle, sms, moze swiadkowie?

no ale na przelewie zazwyczaj pisze się adres nadawcy lub imię i nazwisko nie tylko numer konta a nie dostajesz z banku stanu Twojego konta i wykonanych operacji ?

Gość panasonik
pewnie myślała że to zapłata za seks... :D

frajer, bo się podszywasz, a ja frajer bo pożyczyłem... taka obca to ona nie była... przeciez byliśmy ze soba pół roku :/ zmień nicka

Gość wstydIiwy llll
nie bede sie podszywać, no bład to był, pol roku to nieduzo, czasem ludzie mogą całe życie kłamac szkoda że umowy nie sporzadziłes, nie wziales czegos w zastaw, masz może jakąś jej rzecz?? może jakies kompromitujące foty?? napisz jej że masz coś jej...nie wiem zaszantażuj ją lekko

Gość wstydIiwy llll
powiedz cos w stylu "rozumiem,że filmiki nagrane podczas seksu wysłać na twoj domowy adres? tylko nie znam numeru mieszkania/ więc dojdzie do sasiadów jk mi nie podasz" :D

Ty też myślałeś, że ją znasz:) Zrób fotomontaż:) i daj jej taką próbkę:) Albo postrasz ją napakowanymi kolegami;d Lub idz na policję i pokaż smsy... Ale nie wiem czy to dużo da bo ona może zmienić nr i powiedzieć, że to nie od niej...

Gość wstydIiwy llll
ty ją też niby znałeś, więc ona też mogła sie co do ciebie pomylić, rób coś , cokolwiek, żeby wiedziała że nie jesteś ciapa, że jej nie popuścisz, masz chociaż jej dane?? ile ona ma lat? zawsze możesz podesłać jej profil na nk.pl czy fb i stanie sie posmiewiskiem czy cos , możesz jej jakos zaszkodzić, napisać że jest złodziejką

Gość wstydIiwy llll
albo wiem! jak macie Facebooka to napisz jej w komentarzu do jej statusu czy na tablicy "hej :) kiedy oddasz mi kase?? czy nigdy bo to była kasa za te wszystkie lody które zrobiłaś mi i moim kolegom ? jesli tak, to dzieki. tania byłaś , bo w przeliczeniu na jeden seks wyszło 20 groszy :D "

Gość Zuza82
tak jak mówią - chłopie pokaż jej że tak łatwo nie odpuscisz ,drecz ją, zawracj głowe , nachodz, w koncu bedzie miala dosc i odda ci co twoje

Gość Zuza82
"100 zł za oral 200 zł classic 300 anal 500 pissing 1000 jedzenie kału partnera" to twój cennik? :D

Gość Zuza82
* tak jej napisz :D :D na pewno poczuje sie upokorzona do granic możliwości, pokaż jej że z tobą nie warto zadzierać