Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 33letnia dziewicaa

jak powiedziec facetowi ze jestem dziewica?czy przemilczec?

Polecane posty

sławkanowak..mam szukac jakąs starą ?? chyba cie pojebało a co do tzw z widzenia to ja widze wszystkich jednorazowo

Gość z creamem nie warto
dyskutowac kolesiowi nie podoba sie megan fox bo jest przecietna... za to on jest ucielesnieniem brada pitta :classic_cool:

Gość sławkanowak
cream jesli masz duzo kasy itd to bierz sie za mlode; a jesli nie, to chyba cie pojebalo z ta teoria, ze musisz miec mlodsza o 6 lat :D

Gość matacz...
do matacz_ a kiedy ostatnio byłeś na dysoktece, tam kogoś wyrywałeś? poza tym wyobraź sobie że masz dziewczynę a zostaniesz pobity przez takiego napakowanego, nie obronisz dziewczyny i co wtedy ---------------------------------------------- Co Ty chcesz mi tu zasugerowac ? Po koli na dyskotece byłem w zeszłym roku 3 razy ! Nie wyrwałem nikogo , bo nie po to tam idę i nie idę sam , ide z partnerką . Mimo to jednak to ja musze dziekowac kobietą za składane mi propozycje, a młody nie jestem ! Pobity ? a za co ? jakos udało mi sie przezyć aż 45 lat bez pobicia mnie przez napakowanych kolesi . Nie dlatego , ze potęzny facet ze mnie i wzbudzam strach NIE ! TYLKO 171 cm wzrostu !! i 74 kg wagi. Jestem dosć znany , znam duzo ludzi , wlascicieli klubów , dyskotek, lokali , w zwiazku z tym zna mnie tez wiele ludzi ...ujme to tak - jakas pozycje tam mam a takich ludzi nie bije byle jakiś koles co sie na siłowni napakował , jest po prostu za słaby i nie o siłę fizyczna mi chodzi . Jestem grzeczny , szarmancki , elegancki . Kazdy głupi zatem wie , ze takich ludzi sie nie zaczepia . Siła tkwi w czyms innym ....

Gość matacz...
Ty wrózka - juz ci pisalem ...podasz te nr totka ? wyjasnienie kilka stron wczesniej ....:)

Gość hahajhbh
mam faceta pol roku i dreczacy mnie problem- tak jak w temacie, nei wiem czy powiedziec mu ze jeszcze jestem dziewica moj facet ma 35 lat i pare partnerek seksualnych, wiem o tym. kiedy mi o tym mowil ja przemilczalam sprawe, moze pomyslal ze wstydze sie przeszlosci przez ogromna ilosc partnerow? zostawil ten temat. ja jednak zawsze zajmowalam sie praca, na studiach nauka i wiecznie to samo. co prawda wychodzilam raz na miesiac z kolezankami do pubu czy na dyskoteke, zawsze jednak trzymalam panow z daleka. mialam 3 chlopakow, ale trwalo to do momentu az zorientowali sie,ze dla mnei najwazniejsza jest praca. teraz zmienilam sie, doroslam. chce zalozyc rodzine,nie wykluczam slubu i dzieci. ale...no wlasnie, ale boje sie,ze kiedy moj obecny partner pozna rpawde, zostawi mnie, nie zrozumie, uzna ze jestem jakims dziwolagiem. bardzo mnie pociaga i chcialabym miec w koncu TO za soba, ale boje sie reakcji widac,ze on tez juz tylko czeka na POZWOLENIE. co robic? Ja bym się ucieszył z dziewicy:)

Matacz - tak aktywnie włączyłeś się do dyskusji... Nie rób przynajmniej takich masakrycznych błędów. Najbardziej rozwaliło mnie gdy napisałeś "psowi" zamiast "psu". Gdzieś Ty się chował - w jaskini? Darker - a Ty to chyba w ogóle prowokator. Mam uwierzyć, że mój rówieśnik jest prawiczkiem? Nieee... Dobrze, że ja nie jestem typową, czytaj stereotypową dziewicą. Ślub, dzieci? A kysz! Wkurzające jest, że mój hipotetyczny facet tak by pomyślał :/ Ja to w ogóle nie chciałabym tylko z jednym, to takie nudne by było i... niewolnicze. Jeden, jedyny plus bycia dziewicą - młody wygląd. Ogólnie nie życzę Autorce źle, ale czarno widzę tę rozmowę... Faceci są jacy są, niestety.

Gość ściągnięty_napletek
Anka nie pisz głupot, jeżeli gość jest normalny to nie zrobi z tego żadnego problemu. Trochę to dziwne, ale mam wrażenie, że większość kobiet piszących tutaj spotyka się z facetami z jakiejś niszy społecznej lub skończonymi trzema klasami podstawowymi. Każdy szanujący się mężczyzna będzie zadowolony z tego, że jego kobieta nie była już posuwana przez jakiegoś innego fiuta a że później coś się może nie ułożyć to przecież nie wina błony.

Gość matacz...
Postaram sie poprawic , ale by to zrobic musiał bym myslec nad pisownią , a ze pisze szybko wyłacza mi sie owe myslenie jak co sie pisze i paluszki pisza same - jak to wychodzi - widać ! Kto pisze , ze On zrobi z tym problem ! ktoś tu wybiegł za bardzo pesymistycznie . Kazdy facet bedzie zadowolony ze jego kobieta nie była posówana pzrez innego fiuta - tak jesli chodzi o posówanie to masz racje , ale jesli juz o kochanie - jej nie masz. Bowiem roznica jest kolosalna. Juz pisalem wczesniej ze wszystko zalezy od faceta , ale nie od jego niszy społecznej , ilosci skonczonych klas , a od jak libido tak nastawienia do sexu w ogole .

Gość ściągnięty_napletek
A co ma libido do tego czy baba ma błonę czy nie? Wydaje mi się, że to jest robienie problemu na siłę. Rozpatrywanie tego tematu jest ogólnie bezsensowne, to tak jak by pytać: mam piegi i nie wiem czy facet będzie ze mną rozmawiał. Kobita nie uprawiała sexu z pełną penetracją, ale teraz ma na to ochotę to, co stanowi problem? A no tak facet z 3 klasami jednak może ją wyśmiać, bo on się śmieje nawet z tego, że ma łupież.

Gość matacz...
ano to , ze jak bys miał moze wiecej klas ot tego co tu sugerujesz to wiedziałbys co to jest libido ! Ktos kto ma je duze ! nie dotrwa do wieku lat 33 z dziewictwem ! Dla niej jest to cos nieznanego , poznanie tego wcale nie oznacza podniesienia sie u takiego osobnika owego libido

Gość matacz...
rozmowa , a zdecydowanie sie na zycie wspólne z taką osobą to dziw rozne bajki .

Gość matacz...
My tu nie o problemie takim jaki sugerujesz . Oczywiscie , ze jak ma ochote na sex to nie ma problemu trzeba tylko znalesć kogos i rozłozyc nogi , albo sie wypiać :)

ciekawa ta Wasza rozmowa nie powiem... przeczytałam całe 10 stron, ja tez jestem dziewica i co i nic dobrze mi z tym... nie macie większych problemów, po co sie użalać nad sobą czy ktoś jest dziewicą czy prawickziem na każdego przyjdzie odpowiedni czas...

"Darker - a Ty to chyba w ogóle prowokator. Mam uwierzyć, że mój rówieśnik jest prawiczkiem? Nieee..." A nie mówiłem, że kobiety są głupie? Mówiłem. I oto kolejny dowód.

Gość do ciutki
autorka tematu nie "panikuje" że jest dziewicą ale zastanawia się jak to powiedzieć swojemu chłopakowi! to inni wypowiadający sie na formu twowrzą tutaj "mit" dziewicy która jest brzydka, niewartościowa i któa musi miec ukrytą wade

Po prostu nie rozumiem co tak nagle się obudziła, że chce mieć dzieciaka. Faceta przez 13 lat nie potrafiła sobie znaleźć a teraz nagle jej się zachciało.

Gość 2 live 2 die
nie odczuwała takiej potrzeby i to chyba dosłownie

To niech lepiej tak już zostanie. Bo jeszcze się jej odechce w trakcie.

nie upraszczajcie proszę, że jej sie zachciało też nie miałam faceta jeszcze - z bardzo prostej przyczyny nie czułam się na tyle atrakcyjnie żeby mieć faceta, sama siebie ie akceptowałam... teraz jest zupełnie inaczej, bo zmieniłam się z wyglądu... do wszystkiego trzeba dojrzeć...

To ci sporo zajęło owe dojrzewanie. Aż dziw bierze, że na inne rzeczy miałaś czas jak tak długo... dojrzewałaś.

Gość 2 live 2 die
poza tym temperament to sprawa raczej wrodzona - co prawda niby u kobiet narasta chęć do seksu tak koło 30-tki no ale wcześniej chyba nie są lodowymi soplami

Gość 2 live 2 die
to że jest dziewicą to dobrze, ale niech powie jasno czy w ogóle ma potrzeby seksualne i czy sprawia jej to przyjemność, kiedy sama sobie to robi i czy w ogóle to robiła "we własnym zakresie" :)

Gość przezyc swoj pierwszy
orgamz wieku 33 lat po prostu bosko :D:D:D:D

Gość bensa
czepiacie się! dziewczyna skończyła medycyne, ma poukładane w głowie! nie jest jakims niedowarotściowanym odlutkiem! poza tym przypuszczam że jest świadoma swojego ciała, wiec nie mylić pierwszego orgazmu z pierwszym razem :)

Gość 2 live 2 die
"poza tym przypuszczam że jest świadoma swojego ciała, wiec nie mylić pierwszego orgazmu z pierwszym razem" też mamy taką nadzieję, że coś tam robiła sobie w tym kierunku :)

"dziewczyna skończyła medycyne, ma poukładane w głowie!" I chuj z tego, że tak zapytam?