Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 33letnia dziewicaa

jak powiedziec facetowi ze jestem dziewica?czy przemilczec?

Polecane posty

Gość jesiennaa
haha :) trochę się pogubiłam :D ja nic o libido nie pisałam :)

Gość matacz...
jak juz to szczera ! i na bank nią jest - dziewicą ! kazda inna nie siedziala by na necie i nie pitolila głupot :)

Gość matacz...
bo tez do ciebie to adresowane nie było - proste jak drut

Gość 33letnia dziewicaa
widze, ze dyskusja rozgorzala. ja juz postanowilam mu powiedziec, jutro zrobie to. wieczorem, po kolacji. nie wierze, ze mnie zostawi, po prostu mi wstyd i boje sie "pierwszej reakcji"... no i jego mysli. mam przyklad tu na forum. moze jestem frajerka, nazywajcie to jak chcecie. a pociag odczuwam. czy lubie sex- nie wiem, nigdy nie probowalam :| jutro mu powiem jesienna dzieki za wsparcie:)

Gość do matacz_ _
"najgorsi głąbowie maja sex w odpowiednim wieku , bo znajduja partnerki" nie każdy chce to zrobić z kaszalotem bo te ładne go olały

Gość do autorki_ _
"a pociag odczuwam" ale jakoś sobie do tej pory radziłaś? sama?

Gość Zuzanna Amelia
autorko - napisz jak poszlo i zapraszam do przeczytania bloga na ten sam temat.

Gość NimfaBed
Dla mnie sprawa jest prosta. Facet który na taką wieść zostawiłby dziewczynę z którą jest mu dobrze przez pół roku - to frajer. Jasne jest to, że Cię nie zostawi, ale masz problem jak to zrobić. Mam dla Ciebie radę jak. Kup dobre wino, zrób kolację. Napij się winka, jak poczujesz się na lekkim rauszu to zwyczajnie powiedz mu, ale ważna jest jedna rzecz - jak mu przekażesz tą informację. Pod żadnym pozorem nie rób z siebie ofiary, to pierwszy stopień to tego aby Twój facet poczuł współczucie. Mów to pewnym głosem, bez głupich nieśmiałych uśmieszków. Zobaczysz, że mając taką postawę, w ogóle nie odczuje że to jakiś problem. Pamiętaj, że dla niego stanowiłoby to problem tylko wtedy, kiedy Ty czujesz że jest to problem dla Ciebie. Dziewictwo to nie żaden problem, nawet dla 30 parolatki!

Gość jesiennaa
nie ma za co! :) wiem co czujesz!! powodzenia :)

Gość matacz...
nie ma ludzi kaszalotów ! taką mam dewize i zdanie ! kto tak twierdzi jest głąbem ! ludzie są piekni ! są w prawdzie zle ubrani , uczesani itd. Brzydkich ludzi jest naprawde mało i pamietaj zawsze ty mozesz byc dla kogos kaszalotem !! A ty autorko sie nie martw nie masz wpływu na to co sie stanie , musisz po prostu to pzrejsc i tyle .

Gość Zuzanna Amelia
Szczery - nie wykrecaj sie od odpowiedzi. Przyznalbys sie , ze jestes prawikiem?

Gość 33letnia dziewicaa
oj tak jestem osobnikiem aseksualnym haha no pewnie, tylko na to wskazuje moje 33letnie dziewictwo :) nawet troszke mnie rozsmieszyliscie:):) napisze jak bylo - tzn o jego reakcji.

Gość 33letnia dziewicaa
NimfaBed dokaldnie tak zrobie!

Gość frenyleksyjna
Ludzie godzą się z różnymi prawdami o swoich partnerach. Są ludzie, którzy akceptują dzieci z poprzednich związków, nieuleczalne choroby, różnice poglądów religijnych czy filozoficznych. Skoro tak jest, to poważny facet, jeżli mu na tobie zależy, powinien raczej pogodzić się z kawałkiem błony śluzowej. Ostatecznie możesz się udać na prosty zabieg usuwania błonki, a jemu powiedzieć, że jesteś mało doświadczona - nie pokuma się. Jeżeli jednak Wasz związek jest poważny, to nie będziesz musiała kłamać.

Gość do matacz_ _
"nie ma ludzi kaszalotów ! taką mam dewize i zdanie ! kto tak twierdzi jest głąbem ! ludzie są piekni ! są w prawdzie zle ubrani , uczesani itd. Brzydkich ludzi jest naprawde mało i pamietaj zawsze ty mozesz byc dla kogos kaszalotem !! " są mam gdzieś czy dla kogoś jestem atrakcyjny, czy nie w życiu jest tak, że albo jest wszystko albo nic półśrodki mnie nie interesują skoro nie mogę mieć najlepszej to PERDOLĘ to wszystko i nie będzie żadnej trudno, może w kolejnym wcieleniu będę miał lepiej - w tym mi się nie udało

Gość 33letnia dziewicaa
zawsze szczery glodnemu chleb na mysli :)

Gość matacz...
Dobrze ? ludziom dobrze po 15 lat bycia razem , a potem sie rozchodza , a ty tu piszesz o 6 miesiacach i zwiesz faceta głabem , to wazna informacja ! ale to on o tym zadecyduje czy wazna ! dla mnie bardzo wazna , ja dziewicy tak satarej bym nie strawił jako partnerki zyciowej !

Gość Zuzanna Amelia
Szczery - nie wykrecaj sie od odpowiedzi, znowu probujesz sie wykrecic. Przyznalbys sie , ze jestes prawikiem?

"Przyznalbys sie , ze jestes prawikiem? a nie zapytasz o ufo?" ja nie zapytam, ale w zamian mogę miec 10 gratisowych pytań autobiograficznych? ;-)

Gość frenyleksyjna
Ludzie godzą się z różnymi prawdami o swoich partnerach. Są ludzie, którzy akceptują dzieci z poprzednich związków, nieuleczalne choroby, różnice poglądów religijnych czy filozoficznych. Skoro tak jest, to poważny facet, jeżli mu na tobie zależy, powinien raczej pogodzić się z kawałkiem błony śluzowej. Ostatecznie możesz się udać na prosty zabieg usuwania błonki, a jemu powiedzieć, że jesteś mało doświadczona - nie pokuma się. Jeżeli jednak Wasz związek jest poważny, to nie będziesz musiała kłam