Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 33letnia dziewicaa

jak powiedziec facetowi ze jestem dziewica?czy przemilczec?

Polecane posty

Gość darker dobrze wiesz ze moze
nie teraz ale za 10 - 15 lat bedziesz zalowal " ze nigdy , nigdy" oczywiscie mozesz sie tego wypierac ale tak bedzie

Gość 33letnia dziewicaa
nie wiem tylko jak to zrobic:( naprawde mi wstyd. chyba niczego sie tak nigdy nie wstydzilam, jak wlasnie tego teraz. mam w planie zrobic to jutro, moze lampka wina mnie osmieli. moze tez w koncu zniknie moj problem!

Powiedz mu, przynajmniej dowiesz się o nim czegoś nowego. Myślę, ze na początku będzie zaskoczony, ale daj mu trochę czasu, powinien przemyśleć i jeżeli Cie kocha, to może nawet będzie dumny z tego, ze z nim ta Twoja inicjacja

Gość jesiennaa
a gdyby Twoja znajoma się Ciebie zapytała jak powiedzieć facetowi że jest się dziewica to co byś jej poradziła ?

Gość kleo204
Ale ja nie twierdze, ze masz takie same problemy jakie ja mialam. Twierdze jedynie, ze jesli ktos ma 33 lat i nigdy nie uprawial seksu, to ma JAKIS glebszy problem, a tlumaczenie sie praca jest smieszne:O NIe wiem jak zareaguje facet, ale na pewno nie bedzie to radosc, bo tu sie nie ma z czego cieszyc. Ja bym chyba jednak zatrzymala te nowine dla siebie, bo mozliwe, ze facet po prostu spieprzy albo zareaguje glupim smiechem, a ty sie poczujesz wtedy fatalnie.

Gość matacz...
ja piernicze stara dziewica - nie ma nic gorszgo !! zwieje jak sie dowie jak nic , po wykozystaniu cie oczywiscie , ale mylic sie też moge

Gość jesiennaa
przynajmniej będzie wiedziała z kim ma do czynienia!

Przychylam się do zdania, ze praktycznie prawie każdy reaguje na taką wiadomość oceną, ze coś z taką laską nie w porządku. No ale mleko już się wylało, powiesz jak było, że nie wiesz kiedy te 33 lata minęły, czy coś :)

Gość do autorki_ _
"teraz jestem ulozona, mam super prace, jestem finansowo calkowicie niezalezna i wlasnie brakuje mi po prostu tej ludzkiej odslony, fizycznej, emocjonalnej." a czy SEKSU ci brakuje? może po prostu nie lubisz tego i nigdy nie odczuwałaś takiej potrzeby?

"Na złość mamie niech mi zmarzną uszy" "darker dobrze wiesz ze moze nie teraz ale za 10 - 15 lat bedziesz zalowal " ze nigdy , nigdy" oczywiscie mozesz sie tego wypierac ale tak bedzie" Rozumiem, że na moim miejscu to dałybyście ogłoszenie w sieci, że szpara was swędzi i szukacie chętnego? Tak teraz robią samotne dziewczyny? Po tym jak odwaliły iluś tam kandydatów o ich wdzięki bo za niski, za biedny, źle ubrany, za małe mieszkanie ma itd? Ja nie mam czego żałować bo się starałem a wy nawet napluć na mnie nie chciałyście ale teraz aferzycie do mnie. Ps. za 10-15 lat to mnie już na tym świecie raczej od daaawna nie będzie. Trzymajcie kciuki.

Gość Ehhhh....
A po co mu mówić?:) Powiedz tylko, że chciałabyś aby WASZ pierwszy raz był taki delikatny i czuły, żeby lepiej to zapamiętać i tyle. Przecież to jego sprawa że nie byłaś z nikim. A facet wbrew pozorom nie wie czy właśnie Cię rozdziewiczył, czy nie. Możesz się podzielić tą wiadomością, że był Twoim pierwszym już po całej akcji (jeśli sam się nie domyśli/nie zauważy), bo jeśli powiesz przed - to możesz gościa niepotrzebnie zestresować. A jeśli powiesz po - to po pierwsze już będziesz doświadczona, a po drugie - może to go napełnić pewną dumą. A jeśli z tego powodu od Ciebie ucieknie, to będzie to oznaczało, że frajerem był i przynajmniej z następnym partnerem nie będziesz się musiała zastanawiać, czy mu powiedzieć, czy nie... Oczywiście zrobisz, co uznasz za stosowne:)

Gość do autorki_ _
"tej ludzkiej odslony, fizycznej, emocjonalnej." fajnie nazwałaś człowieka: mam samochód i mieszkanie ale jeszcze przyda mi się osłona gdzie twój romantyzm autorko i gdzie namiętność?

Gość matacz...
a co uwazasz moze jeszcze ze jestes wyjatkową osobą bo masz wianek ? nie rozsmieszaj mnie !!

Gość matacz...
nie powiedziec mu ? to niesie ze soba niebezpieczenstwo pewne , bo jesli ma błone dziewiczą siatkowatą , albo ta inną wredna to narobi jej bólu ze hej !

Gość matacz...
frajerem ? to mozna powiedziec o facecie ktory ucieka majac lat powiedzmy 22 od kobiety majacej lat 18-20 , ale nie o facecie ktory jest starszy od konbiety dziewicy ktora ma lat 33 No prosze was ! to o czyms swiadczy ! Od takich kobiet sie raczej ucieka , ale są oczywiscie wyjatki

Gość jesiennaa
nie! nie! nie! powiedzieć! myślę, że autorka będzie czuła się bezpieczniej! a jeśli facet bedzie frajerem to nic nie stoi na przekszodzie jak zaczeka i pozna takiego który nie spieniczy! poza tym dziewczyna może czuć zwyczajny dyskomfort podczas pierwszego razu, a facet może jedynie pomśleć że jest kiepska w te klocki to jej nie chce! jak bedzie wiedział że jest dziewicą to jeszcze się wszsytkiego nauczy!

Gość matacz...
zmienice osoby , kobieta lat 33 poznaje faceta ktory ma lat 35 ale jest prawiczkiem ! Ona potrzebujaca sexu On - wiadomo jak dał rade to tego wieku to kupa a nie libido ma ! to sie nie uda , chyba ... ze oboje maja libido malenkie - wtedy mozliwosc zachodzi

Gość jesiennaa
zapomniałeś jeszcze o masturbacji :)

Gość matacz...
poki co frajerem jest tutaj ona !!

Gość Zuzanna Amelia
A jezeli on tez jest dziewica a tylko udaje , ze mial kobiety? Znasz ktoras z tych kobiet? Moga potwierdzic , ze byl z nimi w lozku?

A co ma libido do prawictwa? Myślisz, że na każdego dziewczyny czekają z otwartymi ramionami? Słyszysz "spierdalaj frajerze" tyle razy, że sobie odpuszczasz.

Gość jesiennaa
frajerem ? że co nie uprawiała seksu!? 1. można to zrobić szybko na dyskotece (trafiony - zatopiony) 2. poznać kogoś przez internet tylko dla seksu 3. poznać kogoś kto się jej nie podoba ale być z nim bo tak się przyjeło, że w tym wieku to już obciach

Gość matacz...
a tobie to nie zarosła czasem ??:) rany to bedzie cyrk owa błona jest niczym zola buta , pzrerwac to to bedzie bieda , lepiej idz do ginekologa nich ją usunie zabiegowo ....:)

Gość jesiennaa
mi ? ja mam nadal! :D

Gość matacz...
kazda potwora znajdzie amatora , a jak nie !! to jzu wiesz kto to taki ! nie ma zmiłuj najgorsi głąbowie maja sex w odpowiednim wieku , bo znajduja partnerki , a tu co wszyscy sie nie nadawali ? bo co ksiecami na koniu nie byli ? i ty mi o libido piszesz ?

Gość Zuzanna Amelia
Szczery - a Ty bys powiedzial, ze jestes prawikiem?