Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panasonik

pamiętacie dezodoranty impulse? Mi się kojarzą z dziecińśtwiem, miałam wtedy 13-

Polecane posty

Gość panasonik

14 lat i spędzałam wakacje na wsi u babci. Dorodne czerwone porzeczki, nagrzane od słońca, zapach skoszonej trawy, złociste zboże, które deptałam i szukałam w nim myszy z psem mojej babci ;) Biegaam po łące pełnej kaczeńców, a żaby tak rechotały że cała wieś słyszała. Wiśnie szpaki zjadały... dojenie krowy i mleko jeszcze ciepłe z wielką, świeżą bułą prosto z piekarni (wujek byl piekarzem)... Zielony impulse mi wtedy towarzyszył,. Pamiętam do bardzo dobrze... :)

Gość panasonik
zapach sielanki, beztroski... na rowerze do lasu i z powrotem. Od końca jednej wsi drugiej :)

Gość panasonik
sianokosy, snobki zboża, wełniana sukienka, i parobek - Stasiek, dotykał mnie po piersi przed stanik

Gość barabarabab
tez mam takie wspomnie nia z dziecinstwa, dokladnie takie same, tylko nie kojarze tego dezodorantu.

Gość panasonik
a cnotę stracilam w zagrodzie, na sianie, krowa muczała, on lizał moje sutki... ciotka wołała gabryske a on mnie brał...

też pamiętam!! moja ciocia go używała jak miałam nie więcej niż 6-7 lat,wiesz że one są do dzisiaj? przynajmniej u mnie w mieście:)

Gość panasonik
który impulse? Gdzie go sprzedają?

Gość panasonik
a pamiętacie dezodornatr rap? z nakrętką w kształcie czapki :D

Panasonik-----> ja miała lat 17/18 i ten zapach La'Pantera:)

Gość ja uwielbiałam limarę
zwłaszcza błękitną i różową o zapachu piżma Musk Sensation oraz niebieskie FA oraz zielone Fa Fresh szkoda że już ich nie produkują to byłby ciekawy pomysł by znów zrobili edycję zapachów z lat 80tych