Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiufiuber

Prezent na dzień chłopaka!

Polecane posty

Gość fiufiuber

Macie już jakieś pomysły? Co kupujecie? Ja jestem w kropce!

Gość fiufiuber
chyba standardowo skończy się na zrobieniu laski

Gość Fafinette
odejdź od niego - sprawisz mu radość:classic_cool:

Gość wszystkowiedzacanicniewiedzaca
Ja juz kupilam.Lizaka w ksztalcie serca z napisem "Kocham Cię" po pierwsze nie stac mnie teraz na cos drozszego a po drugie on i tak cieszy sie ze wszystkich prezentow. no i jeszcze zrobie jego ulubione ciasto

Gość fiufiuber -prawdziwy!
Proszę się nie podszywać pod mojego nicka. Dziecinada :)

Ja kupiłam planszową grę erotyczną i jadalne pisaki czekoladowe. Zrobię lasagne, kupię Jacka Danielsa , zapalimy sisze, ubiorę się w seksowną bieliznę i będzie miły wieczór ;] Już się nie mogę doczekać. Rozpusta . Za miesiąc ma jeszcze urodziny to kupuję mu zegarek Swatcha ;]

Chciałam dodać, że faceci lubią praktyczne prezenty, albo te które sprawią im przyjemność. Słodkie karteczki, kubeczki , misiaczki , poduszeszki są żałosne. Lepiej kupić facetowi whisky, cygaro, czekoladki czy co tam uwielbia, a nie pierdoły. Jak masz więcej kasy to kup mu fajną koszulkę, albo bluzę, to zawsze się przydaję.

Gość plik
Bluza to fajny pomysł :)

Gość Ordalski
A kiedy ten dzień jest ?

Gość nickonicko2010
portfel,śmieszny gadżet,jeśli znasz jego rozmiar to może jakąś bluze?:)Tylko taką żeby mu sie podobała ... http://skocz.pl/sklepnokaut

Gość ssaambbaa
szach, podobają mi się te bluzy :)

no właśnie, co tu kupić, czasu mało a ja dwóch mam na dzień kobiet dostałam od dwóch, to wypadałoby obydwum cos dać.... nie mam weny

Gość szuszka
Z chłopakiem nie ma takiego problemu- po prostu kupuje się mu coś fajnego:) To może być na przykład jakiś fajny gadżet, który ma wielorakie zastosowanie. Na wasserman.pl widziałam ciekawe miedzy innymi długopis z kamerą,

Z tym kubkiem to nie jest wcale zły pomysł. Bo ja mojemu kupiłam kubek :) ale do pracy. Taki fajny żółty z napisem "PRACA" :) i w czwartek przywiozę mu go do roboty, on nawet się nie spodziewa. Poza tym kupiłam górę jego ulubionych ciastek- dla niego i kumpli z pracy. Też mu je dam - będą się mogły chłopaki najeść. A wieczorem, jak wróci z pracy, to wiadomo... seksi bielizna i resztę domyślcei się same.

Hej, na prezent zrobiłam swojemu chłopakowi zestaw Kino Maniaka. Duża miska na popcorn, a w niej bilety do kina, skitelsy, chipsy, orzeszki, popcorn i dwa piwa. Oczywiście do kina poszliśmy razem. Pomysł wzięłam z książki Sztuka Obdarowywania Mężczyzn. Jest tam więcej pomysłów na prezenty, które on zapamięta do końca, życia. Szczerze polecam!!!;)

Gość gość
ja kupiłam w tym roku chłopakowi spózniony prezent, dostał beatsy by dr Dree a ciszył się jak dziecko :P