Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A poza tym nie lubię jesieni

Pytanie do niemal wszystkich dziewczyn i kobiet z Polski

Polecane posty

Gość A poza tym nie lubię jesieni

Zaznaczam, że nie jestem żadnym frustratem, nie chcę nikomu ubliżać ani go dyskredytować. Pytanie brzmi: dlaczego większość z Was (jakieś 95%) tak bardzo zadziera nosa do góry i zachowuje się jak księżniczki? Jesteście z góry przeświadczone o jakiejś swojej wyższości, skąd to się bierze? Naszła mnie ta refleksja po kilku podróżach jakie odbyłem na Wschód - Ukraina i Rosja. Tam dziewczyny są co najmniej równie ładne jak w Polsce, przy czym jest znacznie więcej dziewczyn z absolutnie najgórniejszej półki. Jednak ich podejście jest diametralnie inne - są wesołe, otwarte na rozmówcę, równocześnie jakoś bardziej przywiązane do tradycyjnych wartości i posiadające większy 'pierwiastek kobiecości' niż większość Polek. Z czego wynika ta różnica?

Gość jesiennaa
może nie znają polskich facetów :) to żart ;) a może Ty swobodniej czujesz się za granicą, jako obcy, wieć inaczej odbierasz tamte dziewczyny?

Gość bardziej leca na kase
to bardziej musza wchodzic w dupe

Gość sfsffffsfsf
bardziej leca na kase to bardziej musza wchodzic w d**e Dokładnie, są biedniejsze to i robią za sługi.

Pytanie brzmi: dlaczego większość z Was (jakieś 95%) tak bardzo zadziera nosa do góry i zachowuje się jak księżniczki? Jesteście z góry przeświadczone o jakiejś swojej wyższości, skąd to się bierze? skąd masz te dane ? to twoje subiektywne odczucie

Gość 2154325643532
To prawda, niejednokrotnie takie widze i wydaje im sie, ze kazdy na nie leci. Rzadko ktora z nich jest ladna a jak przechodze to i tak nie patrze specjalnie

Gość może problem lezy w facetach
i

Kobiety tak się zachowują, bo coraz mniej facetów je szanuje;) Tak wnioskuję po postach które tu czytam... Aż mi krew się mrozi nieraz w żyłach jak czytam jak mężczyzna potrafi potraktować kobietę. Wiec to tylko taka babska poza...

Gość woskalista
bo polskie kobiety to kurwy i szmaty ktore wyżej srają niż dupe mają najbardziej chce mi sie smiac z tego, ze NIBY polskie kobiety sa uwazane za jedne z piekniejszych ... hahaha kurwa kpina jak ja pierdole wystarczy wyjsc na ulice.. jedna na tysiac jest naprawde atrakcyjna a reszta to bazyle.. smiem twierdzic, ze u nas jest doslownie jak wszedzie albo i nawet gorzej.. bo jestem przekonany ze na takiej ukrainie albo np rumuni duzo piekniejszych kobiet jest

Która ci odmówiła, że uważasz je za zadzierające nosa księżniczki? :p

Gość 0000000007
Mi się wydaje, że nie są takie dla atrakcyjnych facetów. Zwracają na nich uwagę, a na tych mniej przystojnych nie.

Gość _Do Autora_
Czy faktycznie znasz 100% wszystkich dziewczyn z całej Polski, by tak łatwo wysnuwać wniosek, że aż 95% zadziera nosa? No chyba, że z tej grupki 50 dziewczyn, które TY znasz 95% robi z siebie nie wiadomo kogo. Po prostu trafiłeś źle, albo.. zwracasz uwagę tylko na te dziewczyny, które zadzierają nochala, bo tylko takimi się interesujesz... Proste.

Gość 0000000007
Takie zazwyczaj są najładniejsze.

Gość blebleeeeeeeeble
nie myl niesmialosci z wywyzszaniem sie....