Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalina dziewczynaa

ale obciach!! :(

Polecane posty

Gość Kalina dziewczynaa

dziś w dzień pobaraszkowaliśmy z moim chłopakiem i gdy ściągał mi majtki, miałam na nich niewielki ślad po kupie... Jestem pewna że zauważył, ale i tak się kochaliśmy, chociaż ja byłam totalnie spięta i wciąż myślałam o tych moich gatkach.. W życiu raptem parę razy zdarzyło mi się że źle się podtarłam i miałam przybrudzone majtki, no ale że musiało się trafić teraz? :( Dodam, że to nie był nasz 1 raz, to mój stały chłopak. Wciąż teraz o tym myślę :( Kurde :( Pewnie się mnie teraz brzydzi.

Gość fdjkdfjkdfjkdfjkf
ja moze nie od kupy mialam ale od okresu lub od owulacji,mojemu facetowi to nie przeszkadza,wrecz odwrotnie,on kocha moje brudne majteczki,zawsze je wacha,kobieta to nie facet,tak mi mowi zawsze

Gość sie czlowiek lepiej czuje
:D:D:D:D jak fajnie posmiac sie z waszych problemow :D dzieki autorko ;)

Gość Kalina dziewczynaa
zwykle podcieram sie papierem ściernym ale dziś brakło i musiałam palcem i to dlatego zostało troche czekolady ale nic to kiedyś miałam troche keczupu na majtach wtedy miał w czym umoczyć swojom parówke :O

Gość Kalina dziewczynaa
Dzięki podszywie. :) Tylko że to nie prowokacja. Na serio tak się stało. Nie jakiś wielki kleks, ale widać że lekko przybrudzone.

Gość 978654321
ee tam, nie przejmuje sie! :D jak kocha, to nic go nie obrzydzi