Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to wypppaaadaa

Czy to wypada?

Polecane posty

Gość czy to wypppaaadaa

Idę niedługo na wesele. Oczywiście nie pójdę w dresie, ale wszelkie suknie, czy spódnice odpadają (nie czuję się dobrze w tego typu ubraniach, poza tym mam brzydką figurę i nie mam ochoty siedzieć pół nocy na bezdechu, wciągając brzuch). Myślę o eleganckich, czarnych spodniach i białej, obszernej koszuli, ale nie chcę popełnić jakiegoś faux pas...

Gość rolkizi
najlepiej idz nago

Gość czy to wypppaaadaa
Mała czarna, tak myślisz? A jaki fason? Kompletnie się na tym nie znam :(

Gość najlepiej worek
po ziemniakach, w tym ci bedzie do twarzy

Gość czy to wypppaaadaa
Nawet nie mam pojęcia, jaki mam rozmiar, od lat chodzę w spodniach i rozwleczonym swetrze, tak mi po prostu wygodnie i tak lubię. Nogi mogę pokazać do kolan, uda już nie bardzo. Piersi mam bardzo ładne, ale brzuch to tragedia, ogromny :O

Gość hahaha lubisz hahaa
jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma

Gość kup sobie bielizne
wyszczuplajaca i sukienke, nie bedziesz musiala wciagac brzucha;)

tez tak mysle, ze kiecka zatuszuje wiecej. pozatym w spodniach daljesz do zrozuienia ze cos jest nie tak zew cos cchcesz ukryc, i ludzie sie beda gapic... bardziej..

Gość czy to wypppaaadaa
Hm, o bieliźnie nie pomyślałam :) Czy ona naprawdę potrafi zdziałać takie cuda? :)

Czyli podobnie jak ostatnio ktoś pytał. Ja bym kupiła sukienkę z paskiem pod biustem, najlepiej szerokim. Jeśli jesteś odważna, to np. tą http://allegro.pl/kartes-moda-sukienka-z-szerokim-pasem-40-kolory-i1226648943.html ale musisz mieć ładne ramiona. Długość bezpieczna dla ciebie, ładny dół szyty z koła co ci doda lekkości w ruchach i tańcu, będziesz wyglądać seksownie i elegancko. A na ramiona zreszta możesz coś zarzucić

Oczywiście, że dobra bielizna wyszczuplająca to podstawa, ale zrozumiałam, że jej nie chcesz, to bądź co bądź troche niewygodne mogłoby być, chociaż nie wiem - nigdy nie nosiłam korygującej. No i nie wiem dokładnie jak się twoja figura przedstawia. ;)

Gość czy to wypppaaadaa
Śliczna ta sukienka! Dziękuję :) Z tą bielizną to nie wiem, na jakiej zasadzie to działa, bo jak mocno obciska, to ja to chrzanię, uduszę się :D

Gość czy to wypppaaadaa
Ta druga sukienka też przepiękna, ale raczej nie ukryje wystającego brzucha :(

Ale ta sukienka powinna w miare problemy z brzuchem rozwiązać, tak myslę :) Ale bielizne przymierzyc zawsze możesz. A ta druga to moim zdaniem tylko czarna, a to na wesele tez niby nie za bardzo. A w kolorze to widać bardzo te marszczenia a one przyciągają uwagę do brzucha i uwypuklają a w takim przypadku to trzeba go spłaszczać. No i bez bielizny chyba nie da rady bo brzuch musiałby być płaściutki, bez fałd, bo ta sukienka tego nie ukrywa z tego, co widzę

Gość modnisia strojnisia
Pierwsza sukienka ok, druga jest okropna, będziesz wyglądała jak stara baba...

Gość modnisia strojnisia
w ogóle wszystkie ciuchy "dla puszystych" są okropne, rzeczywiście jak worki na ziemniaki, dlatego lepiej poszukać jakiejś fajnej sukienki w stylu 1, są przecież rozmiary od xs do xl, lub xxl, większego chyba nie nosisz...

Gość czy to wypppaaadaa
Doprawdy nie wiem, jaki noszę rozmiar, tym bardziej jeśli chodzi o sukienki :( Mam 163 cm wzrostu i ważę 75 kg. A co to tej bielizny to są takie gacie aż pod piersi? :D Bo niestety tam zaczyna mi się brzuch :O Czarny kolor na wesele nie za bardzo? Sorry za głupie pytania, ale kompletnie nie znam się na modzie. A bordowa może być? Bo innych kolorów raczej nie toleruję...

Gość czy to wypppaaadaa
Żebym ludziom apetyt popsuła? :classic_cool:

Gość pierwsza sukienka jest
absolutnie do bani,autorka napisala ,ze ma ladne piersi a ta kiecka jest dla "desek" bo ma marszczenia w miejscu gdzie powienien znajdowac sie biust,druga tez do niczego.

Gość czy to wypppaaadaa
Oj :( To źle, że ma marszczenia? :( Piersi faktycznie mam super, to chyba jedyna ładna część mojego ciała :D Duże i sterczące, o dziwo, mimo tuszy i mojego wieku.

I te marszczenia właśnie przykuwają uwagę do piersi. No i chyba nie można zaprzeczyć, ze dekolt jest głęboki Co do bielizny do tej sukienki, kt.órą wkleiłam, to może wystarczyłby sam pas, np. http://allegro.pl/gorset-wyszczuplajacy-super-talia-string-kolory-i1230851427.html w połączeniu z dobrym stanikiem bez ramiączek z sezerokim dołem. Choć wg mnie lepszy gorset bez ramiączek, ale nie mogę takiego znaleźć bo coś mi allegro szwankuje :O

Gość czy to wypppaaadaa
A do takiej kiecki konieczne są rajstopy/pończochy?

Gość czy to wypppaaadaa
Ych. Wiedziałam, że coś będzie nie tak ;)

Gość izulekskk
pierwsza sukienka ktora zaprezentowala mala czarna88 jest straszna tandeta, autorko nie decyduj sie na nia bo zrobisz sobie krzywde. skoro napisalas ze masz troszke wiecej tu i tam to sukienka od barararab jest akurat, bo wiecej zakrywa niz odkrywa. ta pierwsza kiecka nie dosyc ze jest przeznaczona raczej dla chudych dziewczyn to w dodatku tkanina beznadziejna, wystarczy na zdjecie spojrzec, a pomysl jak pokazalabys sie w tym na weselu... radze pochodzic po sklepach, poprosic o pomoc zyczliwe panie sprzedawczynie, a nie pytac sie na takim forum bo zawsze jest ryzyko ze trafisz na totalne bezguscie... Pozdrawiam.

Gość sadwqdddddddddddddddd
a pierwsza sukienka to raczej dla jakiejś cherlawej dziewczynki, a nie dla kobiety, która niezbyt dobrze czuje się w sukienkach, a poza tym ma troszkę ciałka więcej. moim zdaniem musisz mieć ramiączka, bo tylko bedziesz sie denerwować, ze cos sie obsuwa..