Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to wypppaaadaa

Czy to wypada?

Polecane posty

Gość izulekskk
no w tym ostatnim wpisie juz lepiej, druga sukienka calkiem calkiem

Ja nie mówiłam, żeby kupiła akurat tą, ale krój tamtej sukienki będzie dobry dla niej. Ta druga sukienka niczego nie tuszuje ani nie ukrywa. A poniewaz autorka nie zna swoich rozmiarów ani niczego to chyba jasne, że szukać powinna w sklepie :O Reszty wypowiedzi nie komentuję, oceniać materiał po zdjęciach to trzeba naprawdę byc specem ;)

Gość sadwqdddddddddddddddd
te sukienki znalazłam na szybko, ale myślę, że obie są w podobnym stylu, który pasowałby do figury opisanej przez autorkę.

Gość czy to wypppaaadaa
Izulekskk - właśnie obawiam się "życzliwych" sprzedawczyń, bo wiadomo, że im zależy głównie na tym, by sprzedać towar, a ja nie mam pojęcia, czego szukać i dam sobie wcisnąć byle gówno :( Ta fioletowa sukienka z pierwszego linku wygląda cudownie, ale na tak uroczej modelce wszystko wygląda bosko :O Muszę faktycznie poprzymierzać różne rzeczy... Dziękuję Wam, Dziewczyny, jesteście wspaniałe :* Dzięki Wam wiem mniej więcej, o co pytać :)

Gość mam podobne wymiary do twoich
poszukaj czegoś z dekoltem w literę V, do kolan, raczej przylegającą, z zaznaczoną talią ( może z jakimś wszytym paskiem).

A tę fioletową bym odradzała, bo japan style na allegro to dość ryzykowne zamawiać. Te ciuchy często w rzeczywistości odbiegają od tego, co jest na zdjęciach - wiem, bo sama parę razy zamawiałam ;) Ewentualnie pzed zakupem poproś o real foto

Gość czy to wypppaaadaa
Dziękuję, zamierzam się dobrze bawić, mam tylko nadzieję, że nie wypierdzielę się na obcasach :D Na allegro nie będę zamawiać, nie ufam zbytnio temu portalowi, zależało mi tylko na inspiracji, czego mam szukać w sklepie :) mam podobne wymiary do twoich - i Tobie dziękuję :)