Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jego alter ego

jakiegoś dobrego komputerowca potrzebuję

Polecane posty

Gość jego alter ego

Hej, mam problem, mianowicie na karcie pamięci telefonu miałam zapisane sporo piosenek - taka kolekcja wieloletnia. Jakiś czas temu ktoś przesłał mi fotki i zapełniłam kartę - piosenki samoistnie mi się usunęły. :O:O:(:(Chciałabym je odzyskać, powiedzcie jak mam SAMA to zrobić?

Gość jakiś informatyk
Będzie ciężko, polecam poszukać programu do odzyskiwania danych z kart flash. są takie programiki w kategorii foto.

Gość jego alter ego
Miałam tam też zdjęcie z paszportu polsatu.

Gość jego alter ego
dzięki ale chyba masz rację, wątpię, że sobie poradzę... własnie weszłam w różne programy, które mogę zainstalować by odzyskiwać rozmaite stracone dane, no właśnie, coś mnie zainteresowało, czy to znaczy, że można odzyskać wszystkie usunięte pliki na kompie???? tzn że ktoś może się dowiedzieć co miałam na kompie?

Gość jego alter ego
nie miałam tam zdjęcia paszportu polsatu :) ale miałam też na tel(i na komputerze właśnie) zdj które kompromitują pewną osobę i nie chciałabym by się dostały w niepowołane ręce po prostu (dlatego muzykę chcę odzyskać sama)

Gość jakiś informatyk
Tak można więc... są takie programiki do zamazywania dysku a raczej usuniętych plików np program EREASER. Ważna informacja: nigdy przenigdy nie odzyskujemy danych na kartę, jedynie na dysk zewnętrzny, czyli skanujemy kartę ale pliki wynikowe na dysk hdd.

" piosenki samoistnie mi się usunęły. " Nic się nie usuwa samoistnie. Ktoś je musiał usunąć.

Gość Przegraniec życiowy
może był błąd na karcie :classic_cool:

Gość jego alter ego
Jakiś informatyku zabiłes mnie, musze sie poddać, ale jeszcze spróbuję zainstalować EREASER mam w domu informatyka, wole żeby niektore rzeczy nie wpadly w jego rece :O kurde respektuję was informatyków, dla mnie to czarna magia :O

Gość jego alter ego
Boogieman, pytałam się już kogoś, podobno jak sie przepełni kartę pamięci to ona się uszkadza, czy jakoś tak, mi wykasowało całą muzykę:O:O normalnie dla mnie to koniec świata(ta muzyka to kawałek mojego życia), z drugiej strony na tej karcie miałam rzeczy których nie chcę by ktokolwiek oglądał i jestem skazana na siebie, ale to nic nie da, jestem cienki bolek:P w tych sprawach :O

Gość jakiś informatyk
Nie ma czego respektować, zamiast bawić się cyckami sympatycznej dziewuchy to siedzę i piszę mini aplikację w php. To jest wręcz wzorowy przykład przegrywania życia :(.

Gość jakiś informatyk
a dobre programy do odzyskiwania z kart będą na forach fotograficznych :classic_cool:

Gość jego alter ego
rzeczywiście zabawa cyckami sympatycznej dziewczyny to szczyt ambicji dzisiejszych meżczyzn:O:P

Spoko autorko, wierzę ... nie rozumiem tylko jednego : " na karcie pamięci telefonu miałam zapisane sporo piosenek - taka kolekcja wieloletnia. Jakiś czas temu ktoś przesłał mi fotki i zapełniłam kartę - piosenki samoistnie mi się usunęły " " z drugiej strony na tej karcie miałam rzeczy których nie chcę by ktokolwiek oglądał " To usunęłaś muzykę i zdjęcia, czy samą muzykę ... jeśli jedno i drugie, to jak ktoś ma cokolwiek zobaczyć ? :-)

Gość jego alter ego
zdj ja usunęłam, a muzyka sama mi znikła :O znajomy informatyk powiedział ze mi to odzyska bo ma program do odzyskiwania utraconych danych, ale odmówiłam bo boję się że odzyska WSZYSTKO:O

Gość jego alter ego
głupi komp:( Eraser mi nie działa bo potrzebuje lepszej wersji windows, dobra, a tam zostawiam to, nie mam cierpliwości do tego :O

Gość jego alter ego
Boogie dziękuję, zaraz sprawdzę czy mi w ogóle będzie działać

Gość jego alter ego
eh na dziś wystarczy:D to nie na moje nerwy, idę sie odstresować dr Housem :P a do oprogramowan czy jak to zwał wróce jutro:P miłej nocy:)