Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blada twarzyczka

Czy wasi FACECI

Polecane posty

Gość blada twarzyczka

zalomy ze towrzycie stabilny juz raczej dluzszy zwiazek kiedy sie nie widzicie jestescie na codzien w ciaglym kontakcie i wasz facet chociaz zadko to wychodzi z kolegami powiedzmy na 6-8 godzin jak to wyglada napisze do was zapyta jak mija wam wieczor wy piszecie i pytacie jak sie bawi czy wam odpisuje ?? odezwie sie jak wroci do domu zebyscie sie nie martwily ze cos sie stalo czy w ogole bez kontaktu??

Gość Morrrrena
Aj tam naucz się używać znaków przestankowych, one nie gryzą a naprawdę pomagają w zrouzmieniu wypowiedzi, bo Twoją czytałam dwa razy, zanim pozlepiałam to w sensowną całość :)

Gość blada twarzyczka
nie lubie interpunkcji jesli nie musze nie uzywam wybaczcie :(

Gość anuussss
w tym czasie jak facet ma czas dla kolegow ty tez mozesz gdzies wyjsc czy zrobic cos dla siebie- ale napewno nie pisac do niego smsow,czy tez nie dzwonic-bo w oczach kolegow wyjdzie na pantoflarza a pozatym powinien troszke odpoczac:) ale po powrocie czemu nie, wtedy cos tam pisac mozecie

Gość blada twarzyczka
anuussss troche nie jarze waszego rozumowania przedewszystkim zwiazek partner jest najwazniejszy i jakby facet mial wyjsc na pantofla przed kolegami i dlatego czegos by nie robil czy ja czegos mialabym nie robic z tego powodu to koplabym w dupe akurat wyszedl z kolegami bo to ja jestem zajeta i sie ucze wiec mial wolny wieczor nie rozumiem stwierdzenie powinien odpoczac jak to dla kogos meka to po co zwiazek a pytalam bo moj narzeczony zawsze po godzinie mojego spotkania z kolezanka pisal pytal co u mnie sam jak sa wychodzil tez skrobnal kilka smsow i dzisaj sie zadziwilam bo od 4 godzin sie nie odzywal a jest to u nas niecodziennie ale juz nie wazne bo przed chwila pisal

Gość anuussss
o matko i piszczie tak cale zycie co pol godz do siebie a gwarantuje ze niedlugo sie soba znudzicie- nawet nie macie czasu zatesknic za soba:P ale wasza sprawa a facetow dobrze znam i kazdy nawet w najszczesliwszym zwiazku chce troche czasu spedzic z dala od ukochanej

Gość DiscoDiva
u mnie zawsze facet pisał, jak ja wychodziłam z koleżankami, ale jak poszedł sam z kumplami to była cisza :P mnie sprawdzał, a sam się bawił w najlepsze, więc pognałam dziada

Gość blada twarzyczka
anuussss widac nie kazdy skoro moj narzeczony pisze i to ON wprowadzil ten zwyczaj a o tesknote to sie nie martw pol dnia i on juz teskni:P

Gość blada twarzyczka
anuussss i wybacz ale nie wiem jak widzisz malzenstwo ... chyba jako sama nude bo nie ma sie kiedy steksnic

Gość never ever in my life
w sumie jest tak jak piszesz. mamy ustabilizowany zwiazek oparty na zaufaniu. jestesmy raczej domatorami...lubimy czas spedzac we wlasnym towarzystwie , jednak z tytulu jego pracy wciaz sie rozstajemy. on chodzi jedynie na imprezy "przymusowe" z kadra dowodcza lub do przyjaciela na drina albo z kolega na piwko do baru obok domu. wtedy dzowni do mnie czasem w trakcie imprezy.zawsze dzwoni po...jak juz wroci zebym sie nie martwila i zeby jak to po alko posmecic mi ze teskni itp :)