Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viviannaaa

Napiszcie, jakim sposobem zdobyliście mieszkanie

Polecane posty

Gość ja makm mieszkanie
a slyszalas o przejmowaniu dlugow?????????Pewnie bedziesz musiala przejac 1/4 kredytut wiec nie cieszyla bym sie tak bardzo.Przejnij firme. A co jak i firma siadze.Ty soie cieszy ze masz mieszkanie a czynsz placisz regularnie ?

Gość ja makm mieszkanie
a gdzie bedziesz szmato mieszkac jak wynajmiesz mieszkanie w chacie rodzicow?

Gość rogaliczek-25
pracowalismy przez 5 lat we Francjii i odkladalismy 1500 euro miesiecznie i wybudowalismy domek i nie zaluje bo pracowalismy normalnie i dzis mamy dobra prace w Polsce i juz wlasny dom a mamy zaledwie 25 i 33 lata

Gość rogaliczek-25
pracowalismy przez 5 lat we Francjii i odkladalismy 1500 euro miesiecznie i wybudowalismy domek i nie zaluje bo pracowalismy normalnie i dzis mamy dobra prace w Polsce i juz wlasny dom a mamy zaledwie 25 i 33 lata

Gość rodzice mi kupili
a co ty tak od razu widzisz wszystko w ciemnych barwach. Mieszkanie zawsze można sprzedać a co do mieszkania to rodzice mają dom, mieszkanie i jeszcze chatkę w spadku po ich rodzicach. ps. nie jestem kobietą!

Gość pamelallala
up up

Gość pamelallala
Napiszcie, jakim sposobem zdobyliście mieszkanie

Gość No to tak bylo
Moi rodzice poszli mieszkać do dziadków i im pomagać za to po ich śmierci wzięli ich mieszkanie. A my zostaliśmy w 100 metrowym mieszkaniu moich rodziców które teraz jest nasze bo je wykupilam od spółdzielni w ramach programu mieszkanie za grosze:)

brak bogatego tatusia za to kreatywna i obrotna mamusia. dziadek mial mieszkanie w kamienicy komunalne, wie c mam zamienila mieszkanie na wlasnosciowe nalezace do pary pijakow. bylo zadluzone wiec mam splacila zadluzenie, wyremontowala i wykupila na wlasnosc i mam teraz piekne 3 pokojowe mieszkanko w centrum lublina 5 min od mojego brata (moja jedyna rodzina) mieszkanie wynajmuje bo mieszkam zagranica.

Gość pamelallala
a czy jest tu ktos z kredytem >> ???...

Gość nhfujhfkwefhrf
Ja pierdzielę na jaki idiotyczny pomysl ktos wpadl, żeby wynając, zameldowac sie i nie placic.Żaden normalny wlasciciel nie zamelduje lokatora na stale, ew. na pobyt czasowy. A spisujac umowe najmu i nie placac lokator naraza sie na sprawe sadowa i komornika. To j juz bym wolala placic za wynajem niz miec komornika na glowie:/

mieliśmy brać kredyt na połowe mieszkania, bo ja dostałam jako dziecko spadek po dziadku, troche kasy... Ale: Zmarł dziadek mojego narzeczonego który miał 2 domy no i matka mego przepisala na niego dom.. +i kredycik na 15 lat aby go wyremontować

ktoś tam się kłocił o remont.. Mi remont samego 1 piętra cvzyli 2 pokoje przedpokoj lazienka i kuchnia.. wyniósł 70 tys i nie zrobilismy jak chcielismy.. (tez od podstaw, centralne,m okna itd)

Gość pamelallala
dom to zawsze dom my musimy kupic mieszkanie .. dom odpada

jak ja brałam 70 tys kredytu to się zastanawiałam 20 razy, bo bardzo go nie chcialam, dla mnie jak na kredyt to duża kwota:/ gdyby nie to ze na czarną godzine są pieniądze od dziadka to bym nie brala. Nie boisz sie kredytu?

Gość pamelallala
heh a czemu mam sie bac ?

Gość pamelallala
najpier cheiclismy brac 300tys zeby kupic 3 pok tearz zdecydowalismy sie wziac 200 na 2 pok w stanie developerskim kredyt na 10 lat rat malejace zaczynajac od 2700 ubezpieczony kredyt od wszystkiego

Gość pamelallala
:)

Gość pamelallala
moze ktos jeszcze ,ma cos do ddoania?