Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalka2010

moje przezycia

Polecane posty

Gość lalka2010

pisze tutaj bo nie znam zadnego innego miejsca gdzie moglabym to wyrzucic z siebie. jest niemilosierne przykro poniewaz myslalm ze spotkalam milosc, ze znalazl sie ktos kto mnie pokocha, kto bedzie ze mna, z kim bede miala dzieci i wspolny dom. okazalo sie to tylko czyms chwilowym, bez angazowania uczuc, takie tylko zwyczajne spotykanie sie. co prawda to ja zakonczylam ta znajomosc po pewnym czasie ale ze wzgledu na to ze nie czulam ze to jest to o co mi chodzi. myslalam, ze to spowoduje u niego jakis sygnal, ze ma wlaczyc o moje uczucia, ze mnie traci i bedzie walczyl... pomylilam sie, pozwolil mi odejsc bez slowa. Naczytalam sie poradnikow gdzie napisane jest, ze mezczyzna lubi zdobywac, ze walczy o kobiete itp. a ja spotkalam chyba kogos kto lubi miec wszystko postawione na tacy. dla mnie jako kobiety wazne jest aby czuc ze ktos naprawde chce ze mna byc i zrobi duzo aby tak bylo. smutno mi i naprawde przykro ze tak to wyszlo, najgorsze ze wyrzucam sobie, ze gdybym nie anazowala sie w to dzis nie czulabym sie tak zle:(

Gość NATALA..............
Ile masz lat????Co to jest ANAZOWAŁA???

Gość lalka2010
na poczatku myslalam ze mi nie zalezy, ze bedzie to tylko na chwile i mono zastanawialam sie na poczatku czy aby warto to zaczynam. a moze mialam przezucie ze to skonczy sie zle? smutno mi dzis i jestem zla na siebie, mysle ze moglam inaczej to zrobic, w inny sposob? ehh:(

Gość lalka2010
a co ma do tego ilosc lat?? uciekla mi lilterk G mialo byc angazowala :P

Gość NATALA..............
Na pewno jesteś gimnazjalistką!!!!!!!!!!

Gość lalka2010
zy to wazne czy jestem gimnazjalistka, czy chodze do liceum czy moze mam juz ze 40 lat. bol jest taki sam jak nie czujesz sie akceptowana taka jaka jestes, kiedy masz wrazenie, ze ktos pamita o tobie gdy tylko sie nudzi a gdy ma co robic zapomina o tobie... kiedy dajesz mu znac ze cie to nie bawi on bez mrugniecia okiem odhodzi i zostaje pustka i rozpacz samotnosci