Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmamammaamama

Moja corka nie cche sie kapac.

Polecane posty

Gość mmamammaamama

Ma 1,5 roku do nie dawna uwielbiala koapiele.Ale osatnio nie cche sie kapac.Ucieka z wanienki placze.

Kąpiel z humorkiem. Niech mala wezmie misia albo jakas ulubiona przytulanke i niech kapia sie razem, powiedz ( pokaż ) jej ze mamusia bedzie ja myla, a mala moze umyć laleczke, na moja córcie to dziala

Gość kolorowe tabletki do kąpieli

Nie ma nic za darmo..hahaha nawet takie dziecko juz kombinuje. No ale jak sie nie da inaczej to trzeba kombinować :))

Tak :D wanna w połowie wypełniona wodą, piana z szamponu bambino, kolorowe pisaki do wanny, tona zabawek i książę na środku :P

ja swoja corke przekonywalam tak zze powidzialam wez sobie zabawki i mama wejdzie z toba do wanny i to podziałało:)

Chcemy go wziąsc w sobote a basen, zobaczymy jak zareaguje bo 2 miesiące już nie był a kąpac sie nie chce od ok 2 tygodni. Niczego się nie wystrszył po prostu mu sie odwidziało ;)

Gość Moja córka lubi sie kąpać
ale za to nie lubi gdy myje jej głowe,strasznie płacze.. i tak jest za każdym razem.

dolanczam do klubu - moja nie chce sie kapac juz 3 m-ce. Na basen lubi chodzic a do wanny...nie. Wielki placz Kapie ja juz tylko raz w tyg. Zadne zabawki i inne rzeczy w wannie ja nie przekonuja. Chyba trzeba przeczekac

Gość To myjcie je raz na jakiś czas
przecież gówienkiem chyba nie walą co?

O kurcze to my na razie codzinnie walczymy, myślę że jakmu odpuszcze to będzie jeszcze gorzej. Mój nie płacze tylko tyłka zamoczyć nie chce, stoi i nawija a ja go myje i tak sobie dyskutujemy, ja po swojemu on po swojemu ;)