Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szykowski987

Mazury - szukam partnerki

Polecane posty

Gość szykowski987
Prawdziwa menda!!!!!!!

Gość szykowski987
Ewa, 33, ja papierki to używam najczęściej w ubikacji!

a szkoda akurat ten rozwodowy warto mieć w szufladzie, zanim się zacznie szukać kolejnej "partnerki", jak widzisz chyba, że nie widzisz ale to juz nie mój problem

Gość schykowski987
Do tej pory żyłem 16 lat z bardzo atrakcyjną kobietą na Mazurach. Ona jest ciężko chora i musi iść do domu opiekuńczego i poprośiła mnie abym sią już rozejrzał za inną kobietą. Mam wiele możliwości zamieszkać gdzieś na Mazurach ale chciałbym zamieszkać szczęśliwie z atrakcyjną kobietą do końca życia. Jestem pozytywnie myślący i w okolicach Olsztyna znaną osobowością społeczną.

to super :) jesteś tak atrakcyjną partią, że aż dziwne, że musisz tutaj szukać utrzymanki ręce opadają do samej ziemi....

Gość gliniany_dzbanek
ręce opadają do samej ziemi na komentarze pań pseuokatoliczek.... to jakaś paranoja.... ciekawe ile z dziesięciu przykazań stosują na codzień...

Gość szykowski987
Slusznie, zyjemy pod jednym niebem ala mamy rozne horyzonty.

gliniany_dzbanek ręce opadają do samej ziemi na komentarze pań pseuokatoliczek.... to jakaś paranoja.... ciekawe ile z dziesięciu przykazań stosują na codzień... akurat rozwód i katolicyzm nie mają ze soba nic wspólnego, bo w kościele rozwodów nie ma strzeliłaś pani jak kula w płot, i pan chętny i majętny takoż

Gość a łyżka na to NIEMOŻLIWE
To nie jest możliwe żeby to samo słońce świeciło na ludzi i na szykowski987. A CHętny A Majętny (CHAM) -> ty sam masz dwa różne horyzonty - bo ci kutas robi za perspektywę. Swoją drogą to na pewno prowo - nie ma na świecie takiego łajdaka, który ma żonę, oddał kochankę do przytułku i szuka następnej dupodajki. Ale jak widać chętne się znalazły.... Brawo Panie szykowski987 - prowo cymes-pierwsza-klasa :)

Gość szykowski987
Dziękuję za wasze oferty. Zamykam temat i szukam dalej za granicą!

dobry pomysł proponuję tą najbliższą, wschodnią gwarantuję, że znajdziesz chętną

Gość szczesliwy876
Na wschód na pewno nie! Bo chamstwo zaczyna się od Polski i idzie dalej na wschód!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!