Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuska0000000000000

Spacerowka Baby design mini

Polecane posty

Witam wszystkich. Czy ktos sie moze orientuje czy w tej spacerowce da sie wymienic samemu kola na duze pmpowane? Pytam poniewaz zakupilam dzisiaj ta spacerowke i bede musiala uzywac jej zima a patrzac na jej kola wydaje mi sie ze nie bedzie latwo. obecnie mam spacerowke przerabiana z gondoli z duzymi kolami i swietnie mi sie ja prowadzilo zima ale niestety obiecalam dac ja siostrze i zakupilam sobie wlasnie baby design mini. Chcialabym wymienic w niej kola na zime na wieksze tylko nie wiem czy jest to mozliwe. Prosze o odpowiedzi:)

Gość Zimowe ciuszki dla roczniaka
Wklej link do tego wózeczka

Szczerze mówiąc, watpię, żeby te kola dało sie wymienić. Ale napiszę Ci, ze nie wyglądają mi one najgorzej, nie są to chyba te całkiem malutkie kółeczka, jak w zwykłych "parasolkach", prawda? Dasz radę, ja tez zime przejeździłam na niepompowanych kołach;)

No nie sa najmniejsze jak w tych jak ja to nazywam "lalkowych" spacerowkach parasolkach ale tak jakos nie jestem przekonana. A najgorsze jest to, ze wszystkie spacerowki maja takie koleczka, ewentualnie wieksze ale i cena takiej bardzo wysoka:( Mam nadzieje, ze jakos przejezdze zime:)

Jasne, nie będzie źle, a jak mieszkasz w miescie (no wiesz, równe chodniki) to nie masz sie czym martwić;)

dzieki:) No wiesz mieszkam w miescie ale z tymi rownymi chodnikami to roznie bywa:)

Mam ten wózek, kolor 03 , z domu nim nie wyjeżdżam bo calym nim "telepie". Wózek ten był kupiony "do bagażnika" tzn leży w bagazniku i jest wyjmowany "w razie czego". Nie wyobrażam sobie nim wyjechac z domu w zimę a w polską to już zupełnie nie. jaką mufkę dokupisz do tego wózka na nóżki dzicka? bo ta załączona to do niczego podobna nie jest, przed zimnem na pewno nie uchroni.