Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kraxxa

Już nie wiem co mam zrobić żeby poznać wartościową dziewczynę

Polecane posty

Gość kraxxa

Chciałbym poznać jakąś fajną wartościową dziewczynę ale nie wiem już kompletnie jak się za to zabrać , nie pisałabym tutaj ale po roku starań jestem już zupełnie wykończony.Próbowałem już wszystkiego od internetowych serwisów do podrywów na żywo no ale właśnie w tym wszystkim jest problem.Poznaję dziewczynę w necie to jeśli proponuję spotkanie to już jestem skreślony bo takie przecież prawdziwy facet nie zarywa przez neta.Na dyskotekach same dziwki które chodzą pijane i nic tylko się szmacą.Doszło do tego że w realu zagadywałem dziewczyny totalnie z kulturą itp śmieszne to może ale zawsze dostawałem kosza.Nie wiem w czym leży problem ponieważ na okrągło słyszę od znajomych że fajny ze mnie chłopak,przystojny i zaradny z pasją i nie jedna by takiego chłopaka chciała mieć ale no kurcze nie mogę nic poradzić.Albo mam coś w sobie co odpycha dziewczyny albo po prostu nie jest mi pisane być szczęśliwym a może źle się do tego zabieram.Zawsze każda dziewczyna odbiera mój podrywa jako potencjalne pokazanie jej że mam ją za szybką panienkę , przynajmniej tak to musi wyglądać bo innej opcji nie widzę.Mam już dość samotności tym bardziej że mam 24 lata i jestem po trzy letnim nie udanym związku.Brakuje mi bliskości i zrozumienia a przede wszystkim chciałbym kochać.Jakieś rady ?

Gość hhdagyjjjkkk
Bo może podrywasz ja w taki sposób który sprawia ze ona myśli że chcesz ją jedynie do łóżka.

Gość xxxxxxxxxsssssssssssssssss
to poznaj mnie... jestem super babka! ale mam już 26...

Gość tak tak tak tak tak
zapytaj nasza Madra Glowe -dr IKE , ona ma 100 pomyslow na minute

Gość kraxxa
Nie właśnie tak nie jest.Po prostu się przedstawiam i mówię czy nie miała by ochoty pójść ze mną gdzieś na herbatę i się poznać , porozmawiać.Wszystko zawsze przebiega naturalnie i totalnie na luzie bez żadnych stresów , zwykle te wszystkie dziewczyny zawsze są bardzo zaskoczone i zawstydzone po czym zawsze wymyślają jakąś wymówkę że czasu nie ma, że kumpela czeka, że musi do pracy i takie tam.

Gość czekoladka244
ja mam 24

Gość kierowniczka:P
heh witaj w klubie:) mam to samo...tzn chciałabym byc kochana a trafiam na samych palantów. Naprawde duzo nie wymagam, po prostu nienawidze jak facet na pierwszym spotkaniu sie do mnie dobiera, przeklina i opowiada ile to nie moze wypici z kim sie nie bił... czy na tym swiecie nie ma normalnych facetów???:/a jak ide na impreze to mam wrazenie ze faceci tam sa jak takie młode koguty, stoja i sie czaja zeby wyrwac cos na jedna noc....to nie dla mnie chyba jestem jakas inna...mam 25 lat i tez jestem po nieudanym zwiazku

Gość looooser 80000
moze za kazdym razem nie jestes w typie danej dziewczyny?

Gość czekoladka244
możliwe ze dziewczyny myślą ze szukasz kogoś na szybki numerek. takie czasy...

Gość czekoladka244
kierowniczka... mam to samo

Gość looooser 80000
kierowniczka:P, ja nie wiem jak mozna mowic o takich rzeczach kobiecie na spotkaniu. :D a na imprezy nie chodze, wlasnie przez taie barachło, wiekszosc dziewczyn tez taka jest, gdyby bylo inaczej, to bym korzystal z zycia studenckiego i szukal tam porzadnej dziewczyny. :)

Gość czekoladka244
moim zdaniem imprezy, puby to nie są dobre miejsca na poznanie kogoś wartościowego... no chyba, ze ktos ma prawdziwe szczeście i trafi na taką wisienke n torcie...

looooser:) naprawde duzo jest takich:) na pierwszy rzut oka kulturalni itd, chca numer umawiamy sie a on cos opowiada i klnie jak szewc jakby gadał z kumplem....:/

Gość 2 live 2 die
"moze za kazdym razem nie jestes w typie danej dziewczyny?" może jw.?

Gość hhdagyjjjkkk
Skoro jesteś przystojny i zaradny to może te dziewczyny się boją ze je wykorzystasz i zostawisz. Przystojniacy mają opinię taką że sie sekszą na prawo i lewo, że sie bawią kobietami a jeśli do tego są jeszcze zaradni to mają więcej kobie bo mogą mieć więcej niż ci przystojni i niezaradni. Może się przestraszyły i dlatego Cie nie chcą.

Gość kraxxa
Ja nie imprezuję bo zwyczajnie nie mam na to ochoty.Oczywiście raz na jakiś czas wyskoczę ze znajomymi do kina czy do jakiegoś pubu ale nic po za tym.Jestem spokojnym gościem,nie mam zamiaru zaliczać lasek bo to nie w moim typie.Cholera dziewczyny za mną się oglądają na ulicy ale jak przyjdzie co do czego to się robią głupie.Nie jestem typem podrywacza i lowelasa .Żyję sobie sam w swoim świecie i po prostu marzy mi się jakaś mądra dziewczyna z którą mógłbym stworzyć szczęśliwy związek, która bardzo kocha zwierzęta i tak dalej.

Gość czekoladka244
kraxxa skąd tyś?

kraxxa skąd jesteś?

Gość Loooser II
kraxxa, opis Ciebie niemal jak mój, tylko ja nie podrywam żadnych dziewczyn, bo żadna mi w oko nie wpadła jeszcze. A myślę o tym samym co Ty. Chyba trzeba czekać. Myślę, że na każdego przyjdzie chwila i pozna wyjątkową osobę.

Gość kraxxa
LOOSER wiesz masz chyba rację ja też od jakiegoś czasu już mam takie myśli właśnie że po prostu trzeba żyć własnym życiem a szczęście może samo przyjdzie.

Gość czekoladka244
żory...śląsk... slyszalam ze na Śląsku są fajni faceci ;> zapraszamy na podkarpacie u nas niestety takich brakuje

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaa
Napiszę Ci z mojego punktu widzenia. Jeżeli by mnie zagadywał jakis facet na ulicy to jest dla mnie skreślony, bo bajerantów nie lubie. Na dyskoteki chodzę, żeby sie bawić, potanczyc, nie w żadnym innym celu. Ale również podchodze z dystansem do znajomosci tam zawieranych. To samo tyczy sie internetu, nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi.

hmmm wy chłopaki czekacie, my z czekoladką czekamy...:) mam nadzieje ze kazde z nas spotka kogos w koncu

Gość czekoladka244
kraxxa i looser.. nie ma co czekać. Bierni w dodatku fajni faceci często się marnują! zresztą kobiety lubia jak facet wychodzi z inicjatywą

Gość czekoladka244
kierowniczka.. obyśmy sie doczekały PORZĄDNEGO FACETA, który nie chleje na umór i nie zalicza lasek hurtwo...

Gość Loooser II
Heh, no właśnie. Wierzycie w przeznaczenie? :D Bo pewnie ktoś czeka już gdzieś na Was.

Gość kraxxa
Kierowniczka,Czekoladka i Looser życzę Wam tego bo jak mi się nie uda to może do Was szczęście się uśmiechnie i złapiecie skrzydła ? Ogólnie życie jest ciężkie w samotności i to cholernie , nie spodziewałem się że jak otrząsnę się po stracie byłej dziewczyny to życie będzie jeszcze bardziej bez kolorów.

Gość kraxxa
Dziewczyny i Looser a Wy skąd jesteście ?