Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kraxxa

Już nie wiem co mam zrobić żeby poznać wartościową dziewczynę

Polecane posty

Gość czekoladka244
ja w sumie na samotność jakoś strasnzie nie narzekam, ale mam świadomość że za 15 lat może nie być już tak wesolo....

Gość Loooser II
Spokojnie, los się na pewno odmieni. Ponoć jak się o tym nie myśli, to przychodzi. W sumie coś w tym jest, bo przy innych sprawach się to potwierdza.

Gość czekoladka244
rzeszów looser... czekam 24 lata i jakoś nie sądzę żeby to miało sie w najbliższym czasie zmienić....

Gość upsa
a ja mam problem, bo non stop myślę o koledze z pracy i się uspokoić nie mogę jakieś rady ?

Gość kraxxa
To jest właśnie to że zagadam do dziewczyny przez internet to jestem skreślony ,zagadam w realu to też jestem skreślony. No to co zrobić ? jak się do tego zabrać ? może większość dziewczyn się wypowie ? podsuną jakieś wskazówki co by im się podobało jak by chciały zostać poderwane i tak dalej..

Gość czekoladka244
kraxxa zagadaj mnie w wirtual.. nie skreślę Cie :D

Gość kierowniczka:P
no ja okolice Bydgoszczy...tez nie myslalam ze bedzie tak ciezko, dziwnie tak ja nie ma kmu sie pochwalic z osiagniec, nikt cie nie wspiera, nie przytuli, nie posiedzi, pospaceruje,pocieszy w gorszy dzien. Znajomi to nie to samo:/dobrze ze mam prace doscy absorbującą i chociaz wtedy zapominam o tej cholernej samotnosci. A w ostanim czasie prawie wszystkie moje kolezanki powychodzily za mąz... porażka...i jak tu wierzyx w milosc? czas leci....

Gość Loooser II
czekoladka244, dalej podtrzymuję, że to kwestia czasu i zależnie od osoby wcześniej lub później. Widocznie musisz poczekać, ale się pewnie opłaci. :)

Gość czekoladka244
looserII obyś miał rację. chcę tylko NORMALNEGo faceta, normalny zdrowy związek, normalną, piekną miłość...

Gość kraxxa
To wszystko wydaje się takie proste i normalne ale właśnie dlaczego to tak cholernie trudno spotkać miłość ?

kraxxa... dobre pytanie...może za bardzo chcemy?

Gość 2 live 2 die
ponieważ to wszystko wina kobiet, dlatego tak trudno

Gość czekoladka244
a może mamy za duze wymagania?

Gość Loooser II
Mamy prawo mieć wymagania jakie chcemy. Chyba coś w tym jest, że za bardzo chcecie i to już. Jak się czegoś chce, to przychodzi, ale nie od razu! Czekanie Wasze zostanie wynagrodzone. :D

Gość kraxxa
Nie wszystkie dziewczyny takie są.Znam bardzo dużo bardzo fajnych dziewczyn ale niestety są już zajęte.Ja mam problem trafić zawsze i szczerze zazdroszczę swoim kolegą że kochają i tak dalej.

Gość czekoladka244
LooserII skad ta pewność? dorabias zjako wróżka? :D

Gość Loooser II
Haha, nie. :D W wielu rzeczach mi się sprawdziło. Trzeba chcieć, ale też czekać i nie martwić się za bardzo, no i robić coś w tym kierunku.

Gość 2 live 2 die
"Czekanie Wasze zostanie wynagrodzone. " mam 30 lat i nie zostało wynagrodzone

czekoladka.. ale tak to już jest, my nie jestesmy nastolatkami juz niestety,kazdy w jakis tam sposob wyobraza sobie pratnera swojego, oczywiscie nie zawsze z wygladu, bo to sie moze zmieniac, ale wazne zeby patrzec w zyciu w tym samym kierunku,, chodzi o to by byc dla siebie wsparciem, miec podobne poczucie humoru itd.

Gość czekoladka244
ja jestem z tych, które zawsze boją się ryzykować. no i często coś mi nie pasuje, kręcę nosem ...:P pewnie nie jedną dobrą okazję przepuściłam....

kraxxa przewaznie zajęte osoby są uznawane za bardziej atrakcyjne :) to jest udowodnione naukowo:D

Gość czekoladka244
zgadzam się, kierowniczko. wydaje mi się, że dobry związek mogą zbdować osoby o roznych temperamentach, roznych silach charakteru ale majace podobny system wartości, priorytety w życiu... bez tego ani rusz

Gość kraxxa
kierowniczko masz rację , jak byłem z swoją dziewczyną to zainteresowanie moją osobą ze strony dziewczyn było przeogromne ! a ja nie decydowałem się na skok w bok ponieważ było by to sprzeczne z tym jakim jestem człowiekiem.Kochałem i dawałem z siebie wszystko dla dziewczyny która poszła za pieniądze w inne życie.Szkoda że tych wszystkich dziewczyn co do mnie zarywały nagle nie ma

Gość 2 live 2 die
teraz widzisz z jaką obłudą masz do czynienia czyste kurestwo

wiem co mowie bo mialam podobna sytuacje jak byłam zajęta przez ostanie 2 lata to tez nie moglam narzekac na powodzenie a teraz co? hehe siec mi sie z tego chce jak jezdzilam z bylym na imprezy to co chwile ktos podbijał a jak sama jezdze to nikogo:) ale to nawet lepiej bo tam to same buraki, a ja jadę sie wybawic i wytańczyc a nie "wyrywac":)

a moze nie zwracam na siebie uwagi bo nie mam piersi na wierzchu i prawie golego tylka i mocnego makijazu???

Gość 2 live 2 die
nie po prostu nie masz tego czegos

Gość czekoladka244
albo moze nie godzisz sie na'standardowy' sex po 3 randce...... :/ eh życie

chodzi ci o spojrzenie typu "postaw mi drinka, pokaz czym jezdzisz i bede twoja??":D

Gość czekoladka244
hahaha kierowniczka 0:1 dla Ciebie :)