Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cocakara

wypadek z sarną, odszkodowanie

Polecane posty

Gość ubezpieczenia
moja droga odszkodowanie dostaniecie z nadleśnictwa! oni mają obowiązek opłacić je ze swojego firmowego OC. pozdrwaiam

Gość gość
czy wy jesteście normalni ? biedna sarenka, morderca ? kolega przy 30 km/h zabił sarne bo wybiegła zza płotu to znaczy ze jest mordercą postradaliście rozumy to tylko zwierze, nie ludzkim by bylo jej nie dobić zęby się nie męczyła, a jak kupujecie kurczaka na rosół to oskarżacie ferme ze są seryjnymi mordercami ?? a co do odszkodowania to za tysiac zl to nie warto biegac po sądach z takimi instytucjami to ciężko wygrać

Gość gość
Nie nie, nie. Miałam podobnie, tereny nalezy do danego nadleśnictwa a oni sa niuebezpieczeni i dup[a

Gość gość
Za takie zdarzenia odpowiada zarządca drogi odszkodowanie jest wypłacane z ich OC

Gość gość
Bardzo bardzo duzo pomoc może CI po prostu prawnik, ja już kiedys walczylem o takie odszkodowanie przy pomocy www.adwokat-lodz.eu

Gość Tomasz 32
Miałem również kolizję z koziołkiem. Zwierze oprzytomniało i po paru minutach oddaliło się w las. Nie opłacam AC. Znaku na odcinku tej drogi ostrzegawczego nie ma. Policję wezwałem i sporządzono notatkę z miejsca kolizji. Uszkodzenia w pojeździe to: grill atrapa, reflektor przedni prawy, pokrywa silnika. Około 900 zł. Co robić ?! Zwrócić się o odszkodowanie i do kogo ? Czy mam szansę ? Czy pokryć szkodę z własnego budżetu?

Gość gość
Tomasz 32: zwróć się do Zarządcy Drogi, którą jechałeś i zgłoś szkodę pojazdu. Jeśli nie było znaku - uwaga dzika zwierzyna - to masz szanse na pozyskanie odszkodowania.

Gość gość
trzeba się zastanowić co można w takiej sytuacji uzyskać, można też skontaktować się z http://www.odszkodowania.net/ oni doradzają i pomagają

Gość gość
Też miałam wypadek z wybiegającą sarną gdy jechałam na wieś. Każdy ubezpieczyciel trochę inaczej do tego podchodzi. Miałam małe wgniecenie nad kołem ale bardzo szybko je usunęłam dzięki serwisowi blacharsko lakierniczemu http://www.cls-walder.pl/.