Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joweg@gmx.de

Ratujcie !!!! mam codziennie krotki krwotok z nosa , co to moze byc ????

Polecane posty

od paru juz tygodniu , mam czasami krotki krwotok z nosa czasami chwile po leci czasmai tylko wytre chusteczka i jest ok . czym moze to byc spodowane ???? pomocy :/

Gość trebujusawieta
masz miesiączke w nosie nic nie poradzisz

Gość Pan Biznesmen x64 KUTAFON
umierasz 🖐️

Gość może być rak..
zrób morfologię.

Gość hynymyny
wsadź sobie tampon 🖐️ :classic_cool:

wlasnie czekam na miesiaczke :/ to nie jest zabawne !!!! martwie sie !!!! tyle sie naczytalam w necie ze niewiem juz co myslec :/ a mieszkam za granica i chwilowo niemam ubezpieczenia i niemoge isc zrobic badan :/ biore witaminki codzieniie

Gość adi_P
masz słabe naczynia krwionośne marsz do lekarza

Gość zrób badania przede wszystkim
ale poważnie idź sobie zrób badania....nie będę cie tu straszyć, bo wiadomo że człowiek przez to się może zestresować, moze to być nic poważnego, ale lepiej zrób, będziesz wiedzieć...morfologie, ob, chociaż

Gość zrób badania przede wszystkim
no a takie podst\wowe ob i morfologiab tez są takie drogie???

jaki rak ? o boze:( wponte tez ze juz kiedys mialam problemy z nosem tzn laryngolog wypalal mi naczynka w nosie bo rowiniez mialam krawienia tylko z tym ze krew leciala jak sie uderzylam lub jak bylo mi slabo ....

Gość może być rak..
musisz zrobić morfologię z rozmazem,to duzo nie kosztuje. krwawienia z nosa są jednym z objawów białaczki, więc lepiej idź to zrób..

Gość może być rak..
to nie musi być rak, ale może...zrób tę morfologię...pewnie masz też anemię...

badania krwi ostatnio robilam w lutym i ob i morfologie , bo w styczniu bylam bardzo chora w sumie ciezko okreslic co mi bylo , albo stres zwiazany z choroba partnera albo sama nie wiem ale mialam 41 stopni goraczki , zadnego kataru ani nic i ta goraczka wystepowala w nocy tylko , caly dzien dobrez sie czulam a na noc umieralam tak zle

wyniki mialam dobre, myslalam ze to cos z nerkami ale wporzaddku niby tak lekarz powiedzial mi , chocc z tylu plecow mnie boli czesto cierpna mi nogi

Gość może być rak..
hmm...no to nie dobrze...weź zrób tę morfologię bo to mi się nie podoba..wyniki musisz mieć aktualne to co było w lutym to już nie ważne...minęło 7miesiecy

Gość adi_P
pytanie do joweg@gmx.de i cvo po wypaleniu przez laryngologa tych naczyn jest lepiej czy bez zmian?

Gość może być rak..
zrób sobie morfologię z rozmazem i crp (podnosi się szybciej od OB i jest bardziej wiarygodne) a do tego jeszcze mocz skro Cie nery bolą...i zobaczysz. w Polsce takie badania to ok.50-60zł za wszystko więc chyba na to Cie stać?

potem ejst wszystko wporzadu w sumie nic niemam. nie wiem jakie mma cisnienie :/ czesto boli mnie glowa musze wypic kawe bo inaczej umre caly dzien meki i nie pomagaja zadne zwykle tabletki tylko na migrene

Gość może być rak..
to kolejny niepokojący objaw...bóle głowy, takie jakby rozsadzające ciśnienie....nie podoba mi się to

Krwotoki z nosa, problemy z nerkami, stresy, bóle głowy. Kobieto, mierz ciśnienie, tu może leżeć Twój problem.

jak wroce do domu to tak wlasnie zrobie pojde do lekarza :/ bo to nie do zniesienia , moze miec to np cos wspolnego z nerwica ?

Gość może być rak..
może, tzn bóle głowy owszem, ale mnie się nie podobają te krwotoki....idź do lekarza i to szybko.na zdrowiu nie zaoszczędzisz

Oczywiście, może. Stres podnosi ciśnienie. Koniecznie do lekarza Koleżanko!